Odeon på besøg hos Holluf Pile Skole

Du er her

Mandag, 4. december 2017

Elever hjælper til med at lave juleguirlande

To ansatte fra Odeon blev mødt af julemusik, børnelatter og en duft af æbleskiver da de torsdag i sidste uge var på besøg hos Holluf Pile Skole. Eleverne holdte juleklippedag og guirlande i massevis stod på programmet. Der var kamp til stregen om hvem der kunne lave den længste og flotteste guirlande og den enes guirlande var hvert fald flottere end den andens. Eleverne havde godt hørt om Odeons velgørenhedsprojekt og målet om at slå rekorden for verdens længste juleguirlande. Der var ingen tvivl om, at eleverne synes rigtig godt om projektet. Man kunne fornemme deres begejstring over at have det sjovt med noget, som samtidig går til et godt formål. Ideen om at komme i Guinness Rekordbog faldt også i god jord. Vi faldt i snak med Magnus fra 7C, som udtalte følgende: ”Det er sjovt at lave juleguirlande. Det er hyggeligt. Det er også en konkurrence… jeg vil gerne komme i Guinness Rekordbog. Det er fedt, at man samtidig støtter Julemærkehjemmene.”

Mathilde fra 7C syntes også rigtig godt om projektet, da det hun og hendes klassekammerater samledes om det i klassen. Hun udtalte: ”Man behøver ikke være klog for at lave det. Alle kan være med. Det er sjovt, det er nemt. Jeg synes, det bedste er at hjælpe børnene.”

Odeon siger tak til Holluf Pile Skole for besøget!

Holluf Pile SkoleHolluf Pile Skole 2

Holluf Pile Skole 5Holluf Pile Skole 3

Holluf Pile Skole 4

 

Vil du med til fællesspisning?

”Hvad skal vi spise i aften?”  Svaret er simpelt: Fællesspisning. Hver aften alle ugens 7 dage lægger ODEON Social hus til fællesspisning. Maden serveres kl. 18.

Der sker en masse i Odense

Odense er inde i en rivende udvikling med blandt andet etableringen af Odense Letbane, omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade og en række andre byudviklingsprojekter.

Vind et hotelophold for 2