Læs vores nye program
Læs det nye program for Odeon
Læs online
Læs Odeons program

Odeon på besøg hos Holluf Pile Skole

Du er her

Mandag, 4. december 2017

Elever hjælper til med at lave juleguirlande

To ansatte fra Odeon blev mødt af julemusik, børnelatter og en duft af æbleskiver da de torsdag i sidste uge var på besøg hos Holluf Pile Skole. Eleverne holdte juleklippedag og guirlande i massevis stod på programmet. Der var kamp til stregen om hvem der kunne lave den længste og flotteste guirlande og den enes guirlande var hvert fald flottere end den andens. Eleverne havde godt hørt om Odeons velgørenhedsprojekt og målet om at slå rekorden for verdens længste juleguirlande. Der var ingen tvivl om, at eleverne synes rigtig godt om projektet. Man kunne fornemme deres begejstring over at have det sjovt med noget, som samtidig går til et godt formål. Ideen om at komme i Guinness Rekordbog faldt også i god jord. Vi faldt i snak med Magnus fra 7C, som udtalte følgende: ”Det er sjovt at lave juleguirlande. Det er hyggeligt. Det er også en konkurrence… jeg vil gerne komme i Guinness Rekordbog. Det er fedt, at man samtidig støtter Julemærkehjemmene.”

Mathilde fra 7C syntes også rigtig godt om projektet, da det hun og hendes klassekammerater samledes om det i klassen. Hun udtalte: ”Man behøver ikke være klog for at lave det. Alle kan være med. Det er sjovt, det er nemt. Jeg synes, det bedste er at hjælpe børnene.”

Odeon siger tak til Holluf Pile Skole for besøget!

Holluf Pile SkoleHolluf Pile Skole 2

Holluf Pile Skole 5Holluf Pile Skole 3

Holluf Pile Skole 4

 

Fremtidens konferencer

Dørene er slået op for den nye konferenceafdeling i ODEON

1 års fødselsdag

Onsdag den 1. marts 2017 åbnede ODEON for første gang. Det skal fejres med en stor fødselsdag i fire dage. Se programmet her

Brug for hjælp? Kontakt os her