Læs vores nye program
Læs det nye program for Odeon
Læs online
Læs Odeons program

Odense Koncerthus: Til søs med Mikkel Beha

Du er her

Tirsdag, 12. april 2016

Kom med til en spændende aften tirsdag den 10. januar 2017, hvor Mikkel Beha gæster Odense Koncerthus. Der vil blive delt ud af de mange oplevelser og rejser som hans familie har haft sammen – bl.a. på båden Havana. 

Der vil blive vist billeder og klip fra tv-serien ”Kurs Mod Fjerne Kyster” og man vil få et blik ind i hvordan et langt liv på verdenshavene kan se ud. 

”Siden Mikkel var helt lille, har eventyret og rejserne til søs været en stor del af hans liv. En aften med Mikkel er en rejse ud i den store forunderlige verden og alle de udfordringer, der følger med, når du slipper fortøjningerne til den velkendte hverdag og tager på eventyr. Mikkel fortæller om at rejse med sine sønner, om mødet med fremmede kulturer og glæden ved at krydse de store oceaner. Men også om det hårde slid det indimellem kan være for at få sine drømme til at gå i opfyldelse.”

Billetterne er allerede sat til salg, så skynd dig ind og sikre dig en plads, til en dejlig aften.  http://www.tikko.dk/event/til-soes-mikkel-beha-foraar17-odense-1297/

 

Vil I booke et hotelværelse?

Radisson Blu H.C. Andersens Hotel er vores nabo.

Vil I leje vores Store Sal?

Så kontakt Sara Ekknud på: se@odeonodense.dk eller tlf. 4196 3917

Brug for hjælp? Kontakt os her