Nye ansigter hos ODEON og Radisson Blu H. C. Andersen Hotel

Du er her

Onsdag, 8. august 2018

Et nyt erfarent hold er tiltrådt i Radisson Blu H.C. Andersen Hotel og ODEONs konference- og salgsafdeling. Den 1. august 2018 tiltrådte en ny konferencechef og en ny director of sales. Lone Palm og Thomas Danielsen havde første arbejdsdag i huset, og vil for fremtiden stå for at få endnu flere konferencer i huset.

 

Lone Palm kommer seneste fra Great Northern i Kerteminde, hvor hun bl. a. har været med til at starte det nye golf-resort op. Lone Palm har været i hotelbranchen siden 1992. Hun glæder sig til nye spændende udfordringer i ODEON.

Thomas Danielsen har også været i faget i mange år, seneste været ansvarlig for salg af konferencer, business, leisure mv på BEST WESTERN PLUS Hotel Svendborg, Hotel Fredericia og Hotel Garni.

 

De to er dog ikke de eneste udskiftninger på stedet midt i den gamle del af Odense. Den 1. september kommer en gammel kending af stedet tilbage. Martin Schou Knudsen tiltræder, som ny Operational Manager på ODEON og Hotel Radisson Blu H. C. Andersen.  Han har seneste været på Carlslund i Odense, men inden en lang årrække på Radisson Blu Hotel H.C. Andersen.

 

For flere informationer kontakt Thomas Danielsen tlf. 2487 2227 eller Lone Palm på tlf. 24871722

 

 

På vegne af Radisson Blu H.C. Andersen Hotel og ODEON

 

Jens Pedersen,

Direktør

 

Fremtidens konferencer

Dørene er slået op for den nye konferenceafdeling i ODEON

Vil I leje vores Store Sal?

Så kontakt Sara Ekknud på: se@odeonodense.dk eller tlf. 4196 3917

Vind et hotelophold for 2