Musikken indtager kunstruten

Du er her

Torsdag, 30. august 2018

Til efteråret 2018 står ODEON klar med endnu en ny kunstrute. Modsat de tidligere gange, er den denne gang inspireret af professionelle og kreative danske fotografer.

Udstillingen består af billeder fra Picture The Music – Copenhagen Photo Festival. Fotograferne fik til opgave at tage skæve, fascinerende og spændende billeder der repræsenterer musikken i os alle. Resultatet er blevet til en fantastisk udstilling med billedsammensætninger af alt fra jubilæer og et barns første guitar, til koncerter som Tinderbox og Roskilde Festival.

Udover billeder af musikkunstnere, har ODEON, i samarbejde med Ugeavisen Odense, i år haft en konkurrence om at tage det bedste og mest kreative billede af Thomas B. Thriges gades forvandling. ODEON har modtaget mange flotte og kreative indslag, som alle repræsenterede Det Nye Odense. En vinder er blevet fundet og dette unikke billede vil helt eksklusivt også være at finde på kunstruten. Samtidig vil alle indsendte billeder være tilgængelige på uao.dk, hvor et stort galleri viser forvandlingen af byen.

Kunstruten vil være aktiv, fra den officielle åbning, d. 24. september til januar 2019. Der er allerede mulighed for at se kunstruten nu, men dog i begrænset omfang.

Den vil, i hele perioden, være åben hver dag 10.00-17.00, i weekenden kan der dog være begrænset adgang til dele af udstillingen.

I hele perioden er der gratis adgang til hele udstillingen.
Ønsker man en detaljeret rundvisning med guide af kunstruten, kan det bestilles via odeonodense.dk, mod betaling.

Nyt fra Odeon

Der sker en masse i Odense

Odense er inde i en rivende udvikling med blandt andet etableringen af Odense Letbane, omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade og en række andre byudviklingsprojekter.

Vil du med til fællesspisning?

”Hvad skal vi spise i aften?”  Svaret er simpelt: Fællesspisning. Hver aften alle ugens 7 dage lægger ODEON Social hus til fællesspisning. Maden serveres kl. 18.

Vind et hotelophold for 2