Læs vores nye program
Læs det nye program for Odeon
Læs online
Læs Odeons program

Music Days 2017

Du er her

Torsdag, 5. januar 2017
Music Days afholdes første gang 10. – 12. marts 2017 med 35 åbningstimer fordelt på de 3 dage. Music Days forventer stort samarbejde med de lokale spillesteder – og kan evt. også selv være engageret i enkelte koncerter.
 
Music Days er et nyt bud på at give mødet mellem publikum, de udøvende kunstnere og musikbranchen nogle gode rammer at udfolde sig i. Omdrejningspunktet for Music Days er kunstnerne og de udgivelser, der ser dagens lys i Danmark. På Music Days præsenteres de levende og i øjenhøjde med publikum, der får chancen for at komme helt tæt på dem, der skaber musikken og høre om baggrunden for ordene og tonerne.
 
Music Days er både messe, uhøjtidelig festival, levende værksted og intime kunstnermøder på én og samme gang. Deltagerne er på den ene side publikum og på den anden side alle de markante spillere i den danske musikbranche netop nu. Det er pladeselskaber, forlag, digitale og fysiske distributører, enkeltkunstnere, sponsorer, festivaler, spillesteder/kulturhuse, medier, publishers, booking, management, billetudbydere, eventbureauer, teknologivirksomheder, etc. Hver især møder de ikke bare op med både nye udgivelser, særudgaver, bagkatalog, gadgets og arrangementer, men også med kunstnerne bag udgivelserne og koncerterne, der i interviewform og/eller ved eksklusive performances får muligheden for at fortælle historien direkte til deres publikum.
 
Hver dag vil der være 15 talks med relevante kunstnere, og dertil kommer yderligere publikumsvendte aktiviteter som f.eks. muligheden for at se musikfilm, Hi-Fi-lytterum, relevante fotoudstillinger og Hi-Fi-Biograf.
 
Køb dine billetter og læs mere på www.musicdays.dk
 
 

Vil du være sponsor?

Har du lyst til at høre mere om mulighederne, kan du kontakte os på odeon@odoenodense.dk

Vil du med til fællesspisning?

”Hvad skal vi spise i aften?”  Svaret er simpelt: Fællesspisning. Hver aften alle ugens 7 dage lægger ODEON Social hus til fællesspisning. Maden serveres kl. 18.

Brug for hjælp? Kontakt os her