Lis Sørensen og Carpark North indtager ODEON

Du er her

Onsdag, 7. september 2016

I denne uge har vi kunne offentliggøre to navne yderligere til vores program for foråret 2017: Lis Sørensen og Carpark North. Sidstnævnte er den danske trio, som til foråret drager på turné for at lægge landets koncertsale ned, og publikum kan se frem til at blive blæst omkuld af Morten Thorhauges pulserende trommespil, Søren Balsners buldrende bas og Lau Højens eminente vokal. Forsanger Lau Højen er lige nu aktuel i musikprogrammet ”Toppen af poppen” på TV2, og trioen er samtidig i studiet for at arbejde på et helt nyt album, som udkommer i løbet af 2017.  Så mon ikke Carpark North løfter sløret for deres nye materiale og giver publikum mulighed for at opleve de nye numre?

Den 10. marts 2017 slår ODEON dørene op for Lis Sørensen. Hun står klar til at tage endnu en tur på de danske landeveje, når hun i foråret 2017 gæster de danske spillesteder og musikhuse. Med både nye sange samt en perlerække af hits i bagagen, glæder Lis sig til at møde sit publikum der, hvor hun er allerbedst. Med sin varme og stærke vokal i centrum, favner Lis Sørensen et større og større publikum, og en aften i hendes selskab er både en rejse ned ad memory lane, og en energisk væren i øjeblikket.

Nyt fra Odeon

Vil I booke et hotelværelse?

Radisson Blu H.C. Andersens Hotel er vores nabo.

Vil du med til fællesspisning?

”Hvad skal vi spise i aften?”  Svaret er simpelt: Fællesspisning. Hver aften alle ugens 7 dage lægger ODEON Social hus til fællesspisning. Maden serveres kl. 18.