Klumme: Om at gøre en forskel

Du er her

Fredag, 25. maj 2018

 Jeg elsker at gøre en forskel – bare en lille én af slagsen. Og så elsker jeg kage. Masser af kage. Faktisk så havde vi på et tidspunkt fast rute mellem ODEON og vores kontor, og så til Lagkagehuset. Derfor tog det os heller ikke mange minutter at blive enige om, at kombinationen af ODEON og kage, det er en rigtig god idé. Så for hver hindbærsnitte, som vi sælger i vores fine café i juni, så giver vi tre kroner til de Danske Hospitalsklovne. Hurra! Jeg synes, at det er mega sejt – altså deres arbejde og alt, hvad de gør. Derfor skal vi da støtte op om det. Og hvem vil ikke gerne spise kage i en god sags tjeneste! De Danske Hospitalsklovne støtter indlagte børn gennem deres sygdomsforløb. Det gør de ved at sprede smil og glæde hos både de indlagte børn og familier, når det er allersværest. Når en hospitalsklovn træder ind i lokalet sættes sygdommen på pause, og barnet får lov til bare at være et barn, ligesom alle andre børn. Det vil vi i Café ODEON Social rigtig gerne støtte op om! Derfor vil vi gerne opfordre jer til, at slå et smut forbi vores hyggelige café og købe en hulens masse hindbærsnitter. Man kan købe hindbærsnitter morgen, middag og aften hos os, og vi sælger gerne mere end én pr. mand! En hindbærsnitte koster 15,-.  

 

 

Det er jo ikke første gang, at vi støtter et godt formål. Sidste jul havde vi et projekt: Lav verdens længste juleguirlande. Og det skal jeg love for, at masser af børn hjalp os med i Odense. Det var helt vildt, hvor meget guirlande, at vi fik skrabet sammen. 10 kilometer og en sjat blev det til, og vi har det faktisk stadig liggende. Vi kan ikke rigtig nænne at skille os af med vores verdensrekord. Inden vi ser os om, så bliver det jo jul igen. Jeg har snart faktisk i flere måneder nynnet lidt julesange – vores julefrokost og alt muligt andet har været på plads længe, så vi nyder sommervarmen på kontoret med lidt julemusik. Bare lige for at komme i den rigtige stemning. Og hvad skal vi så støtte til jul – og skal vi så lave noget? Nanna – ja, det er min sidekammerat på kontoret, har forbudt mig at lave endnu en guirlande. Så, den går jo ikke. Jeg må også give hende ret. At lave verdens længste juleguirlande greb lidt om sig. Vi brugte helt vildt meget tid og kræfter på at gå og måle, tælle og sige tak til børnene. Men altså. Noget skal vi da lave i år. Jeg må spekulere videre…

 

Ps. Tak for alle de mange mails, som jeg har fået omkring at male på vores vægge. Stort tak.

 

Klumme skrevet af Sara Ekknud, kulturchef

 

 

Der sker en masse i Odense

Odense er inde i en rivende udvikling med blandt andet etableringen af Odense Letbane, omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade og en række andre byudviklingsprojekter.

Fremtidens konferencer

Dørene er slået op for den nye konferenceafdeling i ODEON

Vind et hotelophold for 2