Juleværkstedet er i fuld gang

Du er her

Mandag, 27. november 2017

Velgørenhedsformål mødt med stor opbakning

Når skydedørene åbner sig og man træder ind i ODEON kan ens blik ikke undgå at falde på det hyggelige juleværksted der befinder sig til venstre i foyeren. ODEON har åbnet et juleværksted, hvor børn og barnlige sjæle hver dag kan komme fra kl. 10-17 og lave guirlande. Målet er at slå den nuværende rekord på 4815 meter og dermed komme i Guinness Rekordbog. Værkstedet er allerede i fuld gang og der er indtil videre lavet og indsamlet guirlande for over en halv kilometer. Dog vigtigst af alt, skyldes al denne klippen og klister et velgørenhedsformål. Projektet støttes nemlig af Spar Nord, som donerer 25 øre pr. ring, der ubeskåret går til Julemærkehjemmene.
Det var Malene Laursen, ansat ved ODEON, som fik ideen til at støtte Julemærkehjemmene gennem guirlandeprojektet. Hun fortæller:

”Jeg valgte Julemærkehjemmene, fordi det er jul – og fordi Julemærkehjemmene hjælper børn og unge, der har brug for at komme lidt væk fra hverdagen. Hverdage, der kan indeholde mobning, ensomhed og svære tider.”

Hun tilføjer yderligere at ideen også skyldes personlige oplevelser:

”Jeg tilbragte selv 3 måneder på Julemærkehjemmet Fjordmark i Sønderjylland, og det var noget af det bedste, der kunne ske for 12-årige mig. Jeg tabte mig, men vigtigst af alt; jeg fik troen på mig selv og fik lært om en hverdag med mere selvtillid og mindre ensomhed.”

Projektet er indtil videre blevet mødt med stor opbakning fra børnehaver, klasser og andre hjælpsommelige som har lagt vejen forbi ODEON og hjulpet med at lave guirlande i massevis og dermed støtte Julemærkehjemmene.
Den 22. december afslutter juleværkstedet og sløret løftes for hvorvidt rekorden er slået og hvor stort et beløb, der er blevet samlet ind til Julemærkehjemmene. 

Der sker en masse i Odense

Odense er inde i en rivende udvikling med blandt andet etableringen af Odense Letbane, omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade og en række andre byudviklingsprojekter.

Start aftenen med en lækker koncertmenu

2-retters menu pr. person  / 265,- + gebyr

3-retters menu pr. person / 325,- + gebyr

Vind et hotelophold for 2