Juleværksted i ODEON

Du er her

Mandag, 20. november 2017

Som noget helt nyt åbner ODEON et juleværksted, hvor de inviterer alle børn og barnlige sjæle ind i huset for at lave julepynt samt juledekorationer. Det vil være muligt at lave alt fra julehjerter, stjerner, engle, perleplader til flotte kræmmerhuse.

Derudover er der også fastsat et mål – nemlig at lave verdens længste juleguirlande. ODEON opfordrer derfor alle til at hoppe med på guirlande-vognen og sætte sit præg på guirlanden. ODEON forklarer, at man også gerne må lave guirlande derhjemme, i skolen eller i børnehaven og derefter aflevere det I ODEON, uanset papir valg. Målet er helt præcist 5 kilometer for at kunne blive en del af Guiness Rekordbog samt kalde sig for verdens længste guirlande - og så er målet at få så mange ringe som overhovedet muligt i guirlanden. Spar Nord støtter nemlige Julemærkefonden med 25 øre pr. ring!

Det vil være muligt i perioden 18. november til 22. december fra kl. 10-17 at kigge forbi juleværkstedet, hvor en ansat fra ODEON vil være behjælpelig med gode juleideer samt masser af hygge. 

Vil du med til fællesspisning?

”Hvad skal vi spise i aften?”  Svaret er simpelt: Fællesspisning. Hver aften alle ugens 7 dage lægger ODEON Social hus til fællesspisning. Maden serveres kl. 18.

Der sker en masse i Odense

Odense er inde i en rivende udvikling med blandt andet etableringen af Odense Letbane, omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade og en række andre byudviklingsprojekter.

Vind et hotelophold for 2