Læs vores nye program
Læs det nye program for Odeon
Læs online
Læs Odeons program

Juleværksted i ODEON

Du er her

Mandag, 20. november 2017

Som noget helt nyt åbner ODEON et juleværksted, hvor de inviterer alle børn og barnlige sjæle ind i huset for at lave julepynt samt juledekorationer. Det vil være muligt at lave alt fra julehjerter, stjerner, engle, perleplader til flotte kræmmerhuse.

Derudover er der også fastsat et mål – nemlig at lave verdens længste juleguirlande. ODEON opfordrer derfor alle til at hoppe med på guirlande-vognen og sætte sit præg på guirlanden. ODEON forklarer, at man også gerne må lave guirlande derhjemme, i skolen eller i børnehaven og derefter aflevere det I ODEON, uanset papir valg. Målet er helt præcist 5 kilometer for at kunne blive en del af Guiness Rekordbog samt kalde sig for verdens længste guirlande - og så er målet at få så mange ringe som overhovedet muligt i guirlanden. Spar Nord støtter nemlige Julemærkefonden med 25 øre pr. ring!

Det vil være muligt i perioden 18. november til 22. december fra kl. 10-17 at kigge forbi juleværkstedet, hvor en ansat fra ODEON vil være behjælpelig med gode juleideer samt masser af hygge. 

Start aftenen med en lækker koncertmenu

To retters menu pr. person/ 298,- inkl. et glas vin eller specialøl

Dessert pr. person/ 80,- inkl. kaffe/te

Fremtidens konferencer

Dørene er slået op for den nye konferenceafdeling i ODEON

Brug for hjælp? Kontakt os her