Julemedley og komik i oktober

Du er her

Torsdag, 26. oktober 2017

Så snart man træder ind i huset, rammes man af duften af risengrød og kanel. Bordet er dækket med juledug, levende lys og mandariner, imens steger flæskestegen færdig i ovnen. Stemningen er i top og efter en portion risengrød med smørklat og kanel, er alle mand klar. Men hvorfor alt denne julemad midt i oktober?

Premieren til ODEONs Juleshow er den 24/11, og der er i alt 6 shows i løbet af november og december. For første gang mødes Sara Gadborg, Lars Arvad og Mickey Pless for at øve til juleshowet. Sangene de har med er første udkast til programmet, derfor skal de som det første slå tonen an. Der er småsnak om, hvilken sang der passer til silden, hvem skal synge hvilken sang, og skal det være poppet eller jazzet?

”Det er sjovt at være i gang med at øve, det er rart at få det konkretiseret, da det har længe ligget ude i horisonten. Jeg begyndte med julemusikken allerede i juni, så jeg er mega klar til at lave et godt juleshow. Jeg er nok Odenses største julefreak, Gertrud Sand på den smukke måde,” fortæller Sara Gadborg med glimt i øjet. 

Det unikke ved juleshowet, er et det er målrettet til ODEON, det kan ikke opleves andre steder. Her er i starten af processen, er det vigtigt for de tre, at det er noget for alle. Det er vigtigt, at aften giver gæsterne en uformel stemning, en aften hvor de hygger sig og får sig et godt grin. Der vil være julemedley med komiske indslag, disse indslag skal samle hele aftenen, idet der også vil komme stand-up fra Brian Mørk og Brian Lykke. Dermed skal Sara, Mickey og Lars skabe den røde tråd i showet.

”Publikum skal glæde sig til en totaloplevelse, hvor man kan mærke julestemningen allerede i foyeren. Man skal føle sig i godt humør og velkommen. En uformel stemning med højt niveau,” siger Lars Arvad med en fiskefilet i munden.

Det er et juleshow på et plan, hvor alle kan være med - gengældelsens glæden er i højsædet, så folk kan synge med på de mange julesange.

Nyt fra Odeon

Vil I booke et hotelværelse?

Radisson Blu H.C. Andersens Hotel er vores nabo.

Vil du med til fællesspisning?

”Hvad skal vi spise i aften?”  Svaret er simpelt: Fællesspisning. Hver aften alle ugens 7 dage lægger ODEON Social hus til fællesspisning. Maden serveres kl. 18.

Vind et hotelophold for 2