Jobopslag: Vil du være rundviser?

Du er her

Mandag, 7. november 2016

Der er snart ikke længe til, at byggeriet er færdigt og ODEON er klar. Derfor søger vi nu 2-4 rundvisere til ODEON. Dine største og vigtigste arbejdsopgave bliver: At vise vores hus frem. Vi er nemlig så stole af resultatet, så vi vil så gerne have, at der kommer en masse ind og ser vores hus. Du kommer til at arbejde i et ungt team, og vil få ansvar fra dag 1.

Du vil primært komme til at arbejde i weekenden og i ferier, så derfor er det vigtigt, at du er indstillet på det. Du vil have to rundvisninger, når du er på vagt, så du får en vagt på ca. fem timer. Du vil selvfølgelig få en masse viden om ODEON af os, men vi har en forventning om, at du er godt kendt i Odense – både lidt historisk, lokalt og kulturelt. Du skal derfor også være initiativrig, serviceminded og positiv. Har du gå-på-mod, kan du tænke selv, og brænder du for koncerter og events? Så er det nok DIG, vi søger! Og hvis du kan tale flydende engelsk, så bliver vi utrolig glade!

 

Du kan læse mere om det under emnet: Job og Praktik.

 

Der sker en masse i Odense

Odense er inde i en rivende udvikling med blandt andet etableringen af Odense Letbane, omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade og en række andre byudviklingsprojekter.

Fremtidens konferencer

Dørene er slået op for den nye konferenceafdeling i ODEON

Vind et hotelophold for 2