Historien om den gyldne farve i Store Sal

Du er her

Onsdag, 30. november 2016

Koncerndirektør Klaus Toustrup fortæller:

ODEON er tænkt som en by i byen, hvor de enkelte sale og øvrige hovedelementer er adskilt og sammenbundet af indre gader og torve.

Her er rammerne for et godt naboskab bestående af ungdomsboliger, studerende, musikere, skuespillere, eventfolk, som byder byens borgere og gæster indenfor til oplevelser – og på den måde rummer det et sted for både det daglige og det højtidelige.

Designet og materialevalget i bygningen er generelt tænkt i at være enkelt, og dermed skabe en rolig baggrund for den mangfoldighed af aktiviteter der vil foregå i bygningen.

Store sal danner et vigtigt højdepunkt og den gyldne farve i salen og den store væg ud imod foyeren, skal være med til at understrege at her findes et helt særligt rum for fest og farver og gyldne øjeblikke.

Samtidig er det i kombination med de sortbejsede balkonforkanter en moderne fortolkning og venlig reference til udsmykningen i de gamle klassiske teater- og koncertsale, fra Det kongelige Teater til Musikverdens berømte Golden Hall i Wien

Fremtidens konferencer

Dørene er slået op for den nye konferenceafdeling i ODEON

Vil I leje vores Store Sal?

Så kontakt Sara Ekknud på: se@odeonodense.dk eller tlf. 4196 3917

Vind et hotelophold for 2