Gratis Sommerkoncert

Du er her

Onsdag, 27. juni 2018
D. 31. august 2018 bliver noget særligt! For første gang, skal der afholdes en udendørs koncert lige midt på pladsen foran ODEON. Pladsen vil blive omdannet til et hyggeligt område med både madboder samt diverse øl- og drinksbarer.
 
PROGRAM:
 
FOOL
På plakaten er blandt andet FOOL, som med deres seneste singler ”Outcast” og ”Strapped” for alvor har markeret sig på den danske musikscene.
 
Tobias Albert
Du kan også møde Tobias Albert, finalist i DR’s Karrierekanon, som blandt andet skal optræde på SMUK-fest i år. Tobias Albert udgav tidligere på året debutsinglen ”Posing Like a Model”.
 
Karenina
Tidligere på måneden søgte ODEON et lokalt up-coming band, og har netop fået fat på det lokale band Karenina, hvis EP rammer gaden til efteråret og som blandt andet har varmet op for Kellermensch og Katinka.
 
Hvem som lukker og slukker er stadig en overraskelse og vil blive offentliggjort lidt senere. Koncerten er et af de mange ”Fra os til Jer” arrangementer, som er lavet i samarbejde med Spar Nord Fonden.
 
 
 
Hele herligheden starter kl. 15.00 og slutter klokken 21.00 og er ganske gratis!

Nyt fra Odeon

Der sker en masse i Odense

Odense er inde i en rivende udvikling med blandt andet etableringen af Odense Letbane, omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade og en række andre byudviklingsprojekter.

Vil du med til fællesspisning?

”Hvad skal vi spise i aften?”  Svaret er simpelt: Fællesspisning. Hver aften alle ugens 7 dage lægger ODEON Social hus til fællesspisning. Maden serveres kl. 18.

Vind et hotelophold for 2