Godt Nytår!

Du er her

Søndag, 31. december 2017

Af kulturchef Sara Ekknud

 

305 dage er det siden, at vi slog dørene op. Altså når det er den 31. december, og I skal skåle i champagne. Jeg har det underligt med det tal. På den ene side, så synes jeg, at det er utrolig længe siden, at vi åbnede op. Faktisk så kan det nogle dage føles som om, at det er flere år siden i min verden. Den gang, hvor alt var nyt og kaos. Alt var usikkert, og når man ser tilbage på det nu, så var det et mindre kaos. 

 

De første dage var vanvittige. På den anden side, så synes jeg også, at det næsten var i går, at vi åbnede. Et nyt år er på trapperne, og så er det jo tid til, at vi gør lidt status. Sådan er det jo. Der er nogle ting, som er gået godt og nogle ting havde vi nok gjort anderledes, hvis vi altså kunne gøre det om. Årets største succes – altså i ODEON. Det er et spørgsmål, som jeg får tit. Og jeg er faktisk ikke specielt meget i tvivl, om hvad svaret er. Jeg synes klart, at det er alle ansatte i ODEON. For at ODEON er kun blevet en succes fordi, at mange mennesker har stået sammen. Helt klart det. Fra køkken til bar. Fra grafiker til controller. Alle har løftet.

 

Årets bedste koncert? Det er jo et spørgsmål om smag, men når jeg ser hele året, så tror jeg, at én af de koncerter, som gjorde største indtryk på mig var Søren Huss. Hele Store Sal var opslugt af ham, hans historie og stemme. Ganske enkelt imponerende. Et par andre bud kunne være: Burhan G (det var bare en super god aften) eller Elvis Costello. Årets mindre kulturarrangement er mere svært. Jeg tror, at det må være vores Bingo-Banko aftener. Jeg var selv opråber til én af de allerførste og det var bare sjovt. Masser af glade mennesker.

 

Den største magnet – jeg ved ikke lige, om det giver mening, men det må være ODEON Social. Det har været helt vildt med mennesker, som har nydt Kim og de andre kokkes lækre mad. Så tak for det. Vi elsker at spise med jer.

 

Den bedste formiddag? Den første mandag, hvor ODEON havde åbnet står klart for mig. Her havde vi ca. 1500 børn igennem huset, som vi havde inviteret til skolekoncert. Det er noget af det bedste, at se alle de glade børn. De smilte over hele ansigtet. 

 

Årets den havde vi ikke lige set komme må simpelthen være kunsten i ODEON. Det startede, som et for-sjovt-projekt. Og så har I jo bare været vilde med det. Tak for det – og kom endelig igen næste år. Et andet bud må være vores rundvisninger. I har taget helt vildt godt imod dem. Vi har haft så mange tusinder af jer igennem til en rundvisning. 

 

Tak for det – og vi laver skam en ny rute i 2018, så I kan komme igen. 

Årets vigtigste budskab: Tak! Bare et kæmpe stort tak! Tak for alle jeres besøg. Tak for jeres mange opkald og mails. Bare et kæmpe stort tak fordi, at I har taget så godt imod ODEON. Vi glæder os helt vildt til et endnu større 2018.

 

God nytår! 

Fremtidens konferencer

Dørene er slået op for den nye konferenceafdeling i ODEON

Vil I booke et hotelværelse?

Radisson Blu H.C. Andersens Hotel er vores nabo.

Vind et hotelophold for 2