Godt Nytår

Du er her

Lørdag, 31. december 2016

GODT NYTÅR!

Det er måske lidt en kliché, som man hører tit – men jeg vil alligevel også kaste mig ud i de ord: 2016 er fløjet afsted. Jeg synes faktisk lige, at vi har drukket champagne iført de obligatoriske nytårshatte...

Jeg har kigget tilbage i min kalender til de første dage i januar 2016, hvor jeg kan se, at vi tog den første snak om vores hjemmeside til ODEON - hvilke domæne, farver og funktioner? Vi startede også med indretningen af huset, og begyndte vores oprettelse af vores interne bookingsystem. Og sådan kan jeg faktisk blive ved – jeg vil dog spare jer for den kedelige gennemgang af alle de mange praktiske og koordinerende opgaver, som vi har været igennem i 2016. Der er ingen tvivl, om at det er i 2016, at ODEON virkelig har vokset sig stort. Selvfølgelig bygningsmæssigt midt i Odense på den gamle Thomas B. Thriges Gade, men i lige så høj grad også på alle andre parametre. Huset har taget form, fundet sin sjæl og begyndt at få sit helt eget liv. Udviklingen har haft fart.

Årets bedste oplevelse står klart for alle. En sommerdag, hvor vi fik den helt særlige fornemmelse i maven.

Den der: ”WAUW!”

At gå ind i Store Sal for første gang uden stillads – og bare kunne se rummet i alt sin storhed, volumen og pragt. Det var på samme tid fantastisk og frygteligt skræmmende. Det er dog uden tvivl en oplevelse, som vi vil fortælle om resten af livet.

Om lidt skriver vi 2017, og så er det tæt på den store O-dag. O for ODEON og for Odense. Vi skal rykke ind, og åbne huset. Vi skal i gang med hverdagen og ikke længere planlægning. Vi skal helt sikkert igennem masser af udfordringer, uforudsete problemer og mon ikke også, at der skal trampes i gulvet og råbes højt et par gange. Det er dog alt sammen en del af historien om ODEONs år et. Det første år ud af rigtige mange.

Odenses nye Musik-, Teater- og Konferencehus er klar til at tage imod jer fra 1. marts 2017.

Tak for året, der er gået til de mange, som har været involveret i byggeriet, administrationen og de mange, som bare har fulgt med på vores medier. Det betyder meget for os. Det er med glæde, at jeg igen tager min nytårshat på i aften og et glas champagne i hånden. Jeg glæder mig nemlig helt vildt til 2017.

Godt nytår.

Sara, Kulturchef

Der sker en masse i Odense

Odense er inde i en rivende udvikling med blandt andet etableringen af Odense Letbane, omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade og en række andre byudviklingsprojekter.

Vil I leje vores Store Sal?

Så kontakt Sara Ekknud på: se@odeonodense.dk eller tlf. 4196 3917

Vind et hotelophold for 2