GAFFA-prisen vender tilbage i 2018

Du er her

Mandag, 4. december 2017

GAFFA-Prisen 2018 - tilbage i Odense

 

GAFFA-statuetterne er blandt landets mest eftertragtede - fordi det er dig, jer, læserne, fansene, musikelskerne der bestemmer, hvem der vinder dem.

GAFFA samler den danske musikbranche og de bedste fans i midten af det ganske land, når GAFFA-Prisen for igen afholdes i Odense. Efter et legendarisk show i marts 2017 inviterer vi endnu engang til gallafest når GAFFA-Priserne anno 2018 skal uddeles. Showet finder sted torsdag den 22. februar i Odeon.

Det er andet år i træk, at showet afholdes i Odenses nye og store koncerthus, og man kan se frem til en aften med godt værtskab, uforglemmelige takketaler og ikke mindst eminent livemusik.

– Det kan efterhånden godt virke som om, at der er gået inflation i awardshows og priser. Musikbranchen står i kø for at hylde sig selv og hinanden. Det fine ved netop GAFFA-Prisen er, at alle nomineringer og alle prismodtagerere udvælges af læserne. Altså af de fans, som nyder, mærker og bruger musikken til dagligt, siger GAFFAs chefredaktør Sidsel Thomassen.

Programmet med de optrædende artister til GAFFA-Prisen 2018 bliver offentliggjort løbende, men allerede nu kan du sikre dig billetter, og vi lover, at programmet bliver mindst lige så spændende som sidste år. En billet til GAFFA-Prisen er den oplagte julegaveidé til en musikalsk fællesoplevelse med venner og/eller familie. 

Billetterne sælges via Ticketmaster i dag fra klokken 10.00.

https://www.ticketmaster.dk/event/gaffa-prisen-2018-billetter/439373

Hvis du vil have indflydelse på, hvem der vinder, kan du deltage i afstemningen starter 1. januargaffa.dk/prisen

Vi glæder os til at hylde musikken sammen med dig.

 

Yderligere info: gaffa.dk/prisen

Nyt fra Odeon

Der sker en masse i Odense

Odense er inde i en rivende udvikling med blandt andet etableringen af Odense Letbane, omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade og en række andre byudviklingsprojekter.

Vil I booke et hotelværelse?

Radisson Blu H.C. Andersens Hotel er vores nabo.

Vind et hotelophold for 2