Læs vores nye program
Læs det nye program for Odeon
Læs online
Læs Odeons program

GAFFA-prisen i ODEON

Du er her

Mandag, 21. november 2016

Det populære musikshow GAFFA-Prisen flytter til Odense fra København. Valget er faldet på Odense ud fra et ønske om mere plads og bedre synlighed, når den folkevalgte pris skal uddeles, og nye talenter skal præsenteres.

 

GAFFA-Prisen, blev uddelt første gang i 1991, og siden 2010 har der været afholdt et liveshow på Bremen Teater. Kendskab, ambitioner og produktion er nu vokset til en størrelse, som er vanskelig at gennemføre i det gamle teater.

 

Når GAFFA-Prisen afholdes lørdag d. 11. marts vil knap 2.000 publikummer kunne overvære prisuddelingen live, hvilket er tre gange flere end tidligere. Desuden er scene- og produktionsforholdene markant bedre i det spritnye ODEON, hvilket er vigtigt for et show, hvor alle artister spiller live, og hvor musikken skal kunne opleves både i salen og hjemme i sofaen.

 

Hvem der skal modtage priserne for udgivelser og præstationer i året 2016 afgøres som altid af GAFFAs læsere, og afstemningen starter 1. januar 2017.

 

De optrædende til showet offentliggøres løbende, mens billetterne til showet sættes til salg den 1. december 2017 Gaffa.dk/prisen og her på ODEONs hjemmeside.

 

Vil du være sponsor?

Har du lyst til at høre mere om mulighederne, kan du kontakte os på odeon@odoenodense.dk

Fremtidens konferencer

Dørene er slået op for den nye konferenceafdeling i ODEON

Brug for hjælp? Kontakt os her