GAFFA-prisen i ODEON

Du er her

Mandag, 21. november 2016

Det populære musikshow GAFFA-Prisen flytter til Odense fra København. Valget er faldet på Odense ud fra et ønske om mere plads og bedre synlighed, når den folkevalgte pris skal uddeles, og nye talenter skal præsenteres.

 

GAFFA-Prisen, blev uddelt første gang i 1991, og siden 2010 har der været afholdt et liveshow på Bremen Teater. Kendskab, ambitioner og produktion er nu vokset til en størrelse, som er vanskelig at gennemføre i det gamle teater.

 

Når GAFFA-Prisen afholdes lørdag d. 11. marts vil knap 2.000 publikummer kunne overvære prisuddelingen live, hvilket er tre gange flere end tidligere. Desuden er scene- og produktionsforholdene markant bedre i det spritnye ODEON, hvilket er vigtigt for et show, hvor alle artister spiller live, og hvor musikken skal kunne opleves både i salen og hjemme i sofaen.

 

Hvem der skal modtage priserne for udgivelser og præstationer i året 2016 afgøres som altid af GAFFAs læsere, og afstemningen starter 1. januar 2017.

 

De optrædende til showet offentliggøres løbende, mens billetterne til showet sættes til salg den 1. december 2017 Gaffa.dk/prisen og her på ODEONs hjemmeside.

 

Vil I leje vores Store Sal?

Så kontakt Sara Ekknud på: se@odeonodense.dk eller tlf. 4196 3917

Vil du med til fællesspisning?

”Hvad skal vi spise i aften?”  Svaret er simpelt: Fællesspisning. Hver aften alle ugens 7 dage lægger ODEON Social hus til fællesspisning. Maden serveres kl. 18.

Vind et hotelophold for 2