Læs vores nye program
Læs det nye program for Odeon
Læs online
Læs Odeons program

Fernisering i ODEON

Du er her

Torsdag, 24. august 2017

Kunstinteresseret? Så kom i ODEON lørdag den 26. august - hvor vi holder fernisering!

På lørdag den 26. august 2017 kl. 10.30 er der fernisering i ODEON – sammen med fernisering er der også præmiere på ODEONs Kunstrute. For første gang nogensinde i ODEON’s historie vil der være udstilling i huset af flere forskellige kunstnere. Fire lokale kunstnere har taget udfordring op med at dekorere de lange hvide vægge i ODEON. I forbindelse med ODEON’s åbning fik huset også  bl.a. malerier og skulpturer, og alt sammen er nu gjort til en kunstrute i ODEON.

  • Vi ønsker at give folk en masse forskellige oplevelser i vores hus – kultur er meget mere end bare koncerter og teater. Derfor har vi lavet en kunstrute i hele huset, så alle kan gå på opdagelse og nyde de mange smukke værker, som er blevet sat op i hele huset, udtaler kulturchef Sara Ekknud.

Udstillingen rummer to nye særudstillinger af kunstnerne Peder Fredskild og Søren Kai Christensen. Fotografier af Malou Reedorf og VESTHOLM. Sidstnævnte har brugt ODEON’s parkeringskælder til fotografierne. Dertil vil også de faste kunstværker af bl.a. Kathrine Ærtebjerg og Jens Wognsen indgå i ruten.

  • Vi håber, at det vil give en masse gæster en ny oplevelse i ODEON. Vi vil så gerne have vores hus brugt hver dag, fortæller Sara Ekknud.

 

Kunstruten vil være markeret med lilla prikker i ODEON, som man kan følge rundt på tre etager. Der er lavet en særlig folder til ruten, som man kan tage ved hovedindgangen og samle bogstaver op rundt omkring i huset. I den folder vil man kunne læse mere om kunsten i ODEON.

Der er gratis entré og udstillingerne vil være åbne alle dage 10-17 resten af året. Den 26. august fra kl. 10.00-13.00 holder ODEON fernisering i foyeren på 1. sal, hvor det vil være muligt at møde nogle af kunstnerne og få en snak om arbejdsprocessen bag udstillingerne.

 

Programmet for dagen er således:

10.00: Dørene åbner

10.30: Sara Ekknud, ODEONs Kulturchef holder velkomsttale.

           VESTHOLM præsenterer deres udstilling.

           Peder Fredskild og Søren Kai Christensen præsenterer deres udstillingerne.

11.15: Folk kan gå KUNSTRUTEN eller se de to udstillinger/snakke med kunstnerne.

13.00: Ferniseringen slutter

 

Der er et glas bobler til de første fremmødte, så længe lager haves og i Café ODEON Social er der kaffe eller the til dem der har gået KUNSTRUTEN. Det vil ligeledes være muligt at købe kage i cafeen – særligt lavet til anledningen.  

Vil du være sponsor?

Har du lyst til at høre mere om mulighederne, kan du kontakte os på odeon@odoenodense.dk

Der sker en masse i Odense

Odense er inde i en rivende udvikling med blandt andet etableringen af Odense Letbane, omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade og en række andre byudviklingsprojekter.

Brug for hjælp? Kontakt os her