En sommerdrøm af en musical

Du er her

Mandag, 23. april 2018

Nypremiere - Lyset over Skagen 2019

Skagensmaler-musicalen LYSET OVER SKAGEN er den største, originale og rent danske musical, der har haft premiere udenfor København.
I dagspressen regner det med både fem og seks-stjernede anmeldelser ved premieren i 2007, bl.a. fra Ekstra Bladet, der kort og godt kaldte forestillingen ”en genistreg”. Jyllands Posten udråbte ”Lyset over Skagen” til at være ”den bedste, nye danske musical i mange, mange år”.  

Og derfor er der meget at glæde sig til i denne sommerdrøm af en musical, som til dato er set af 60.000 danskere. Uanset om man ser forestillingen for første gang eller man er genganger, vil de intense skuespilscener, de store ensemblenumre, det smukke lys og de iørefaldende sange kræse lystent for dine øjne og ører.

Mange opfordringer til en ny opførelse er kommet til arrangørerne siden førsteopførelsen - både fra publikum, arrangører samt deltagerne i en kendskabsundersøgelse foretaget af Epinion. Den viser, at der i befolkningen fortsat er udstrakt og positiv interesse for at opleve Skagensmalerne og deres historie udfoldet som spektakulær musikforestilling.

Og spektakulært bliver det, når stærke scener med nogle af vore bedste musicalstjerner udspiller sig i mesterinstruktøren Daniel Bohrs kompetente iscenesættelse. Alt sammen lagt i en scenografisk ramme og lysdesign af international klasse, skabt af ”lysmesteren” Jesper Kongshaug.

Arena Nord i Frederikshavn lægger hus til opløb og premiere, som er 1. august 2019. Herefter danner Falkonersalen i hovedstaden ramme for et ugelangt gæstespil, hvorefter forestillingen vil turnere landet rundt frem til midten af oktober 2019. Forestillingen gæster ODEON den 11. moktober 2019.

 

Billetsalget er startet.

 

Fremtidens konferencer

Dørene er slået op for den nye konferenceafdeling i ODEON

Der sker en masse i Odense

Odense er inde i en rivende udvikling med blandt andet etableringen af Odense Letbane, omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade og en række andre byudviklingsprojekter.

Vind et hotelophold for 2