Elevplads som eventkoordinator

Du er her

Mandag, 9. maj 2016

Eventkoordinatorelev i ODEON/Odense Koncerthus

 
Vores nuværende elev er ved at være færdiguddannet, så derfor søger ODEON og Odense Koncerthus en ny elev, som har lyst til at uddanne sig inden for administration af arrangementer, events og koncerter.
 
Vil du arbejde med koncerter, foredrag, musicals, børnearrangementer m.v.?
Vil du stå for koordinering og planlægning?
Vil du være en del af Odenses nye musik-, teater- og konferencehus?
 
Brænder du for at koordinere og organisere mange forskellige typer af events, så tilbyder vi en stilling i et alsidigt og spændende miljø. Du får et stort ansvar samt engagerede kollegaer og samarbejdspartnere. Du vil komme til at deltage i ide- og konceptudvikling, planlægning, kontakt til aktører, markedsføring og ikke mindst det administrative arbejde der er forbundet hermed. Du vil også komme til at stå for mindre arrangementer, hvor du selvstændigt fra A til Z får prøvet kræfter med de forskellige discipliner, som gennemførelsen kræver. Og så bliver det selvfølgelig også en del af det hold, som skal få de helt store koncerter til at klappe.
 
Dine arbejdsopgaver er, at:
 • Koordinere og booke arrangementer og events i ODEON og Odense Koncerthus
 • Markedsføre både interne og eksterne events i huset
 • Administrativt arbejde
 • Udvikle eksisterende og nye event-koncepter
 • Projektlede events, herunder økonomistyring.
 • I samarbejde med dine dygtige kollegaer at gøre klar til og afvikle events

Vi forventer af dig: Du skal have en jonglør i maven, og klare mange bolde på en gang. Du skal være god til at planlægge og have et stort drive. Så er du serviceminded, fleksibel og ønsker at være en god repræsentant for ODEON og Odense Koncerthus, herunder har lyst til at påtage dig værtsrollen i de mange sammenhænge, du vil komme til at indgå i. Du må gerne være ambitiøs og have lyst til at prøve dig selv af. Erhvervserfaring fra fritidsjob eller andet vil være en fordel. Men vigtigst af alt er, at du brænder for at lave events i et stort nyt musik-, teater- og konferencehus.

 
 • Du har tidligere arbejdet med planlægning, drive og et højt tempo
 • Du er detaljeorienteret og brænder for at skabe gode oplevelser
 • Du er struktureret og arbejder godt med mange deadlines
 • Du er fleksibel hvad angår arbejdsopgaver
 • Du skal være frisk på at lege med design og opsætning af plakater, flyers m.m.
 • Du er indstillet på, at der vil være opgaver udenfor normal arbejdstid

Vi tilbyder dig: En stilling som eventkoordinatorelev, hvor uddannelsens praktikperiode er 2-årig, hvori der er indlagt 9-11 ugers skoleophold inkl. den afsluttende fagprøve. Stillingen er på 37 timer om ugen, og timerne vil jævnligt ligge uden for almindelig arbejdstid, hvilket især gælder, når der afvikles arrangementer.

Ansættelsesstart:

1. august 2016

Ansættelsesvilkår: Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst og lokal løn.

Om os: Vi er en virksomhed, som driver Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, Frederik VI´s Hotel, Odense Koncerthus og ODEON. Odenses nye musik-, teater og konferencehus. Vi er ca. 100 ansatte, og din dagligdag vil være i vores eventafdeling, hvor du vil arbejde tæt sammen med en håndfuld andre mennesker og alle vores søde garderobe-, billet- og barpiger.

Din arbejdsplads vil være på i Claus Bergs Gade 7 i Odense C.

Flere oplysninger: Flere oplysninger kan fås hos eventkoordinator Signe Knudsen på tlf. 4196 3912 eller sk@odeonodense.dk eller kulturchef Sara Ekknud tlf. 4196 3917 eller se@odeonodense.dk

Du kan læse mere om os på www.odeonodense.dk

Ansøgningsfrist:

10. juni 2016 – Din ansøgning og cv skal sendes til: se@odeonodense.dk

Start aftenen med en lækker koncertmenu

2-retters menu pr. person  / 265,- + gebyr

3-retters menu pr. person / 325,- + gebyr

Vil du med til fællesspisning?

”Hvad skal vi spise i aften?”  Svaret er simpelt: Fællesspisning. Hver aften alle ugens 7 dage lægger ODEON Social hus til fællesspisning. Maden serveres kl. 18.

Vind et hotelophold for 2