Den Uendelige Labyrint - skolekoncert

Du er her

Mandag, 12. december 2016

Et musikalsk eventyr af Mathias Madsen Munch

ODEON får sin helt egen musikalske eventyr for børn. I samarbejde med DR Musikariet præsenteres nu et gratis musikalsk eventyr for alle skolebørn på Fyn i alderen 6-11 år. Den Uendelige Labyrint er en interaktiv skolekoncert, hvor de deltagende børn kan få lov at påvirke forløbet af både musikken og handlingen undervejs.

Før koncerten udsendes materiale, som børnene får lov at arbejde med inden forestillingen og på den måde bliver de en del af eventyret.

Det musikalske eventyr omhandler kæmpen, dværgen, elveren og prinsen, som alle har forvildet sig ind i den onde troldmands labyrint og vil nu gøre alt for at slippe ud derfra. Det bliver derfor børnenes opgave at hjælpe de fire venner ud ved at træffe de rigtige beslutninger.

Koncerten er produceret af filmkomponisten Mathias Madsen Munchs og er inspireret af børnenes elskede rolle- og computerspil – Den Uendelige Labyrint.

Skolebørnene kan derfor se frem til en medrivende musikalsk forestilling, fyldt med spænding, latter og en koncert hvor børnene selv er drivkraften.

Læs mere og tilmeld din klasse/skole her: http://odeonodense.dk/event/skolekoncert-den-uendelige-labyrint-0

Vil I booke et hotelværelse?

Radisson Blu H.C. Andersens Hotel er vores nabo.

Start aftenen med en lækker koncertmenu

2-retters menu pr. person  / 265,- + gebyr

3-retters menu pr. person / 325,- + gebyr

Vind et hotelophold for 2