Dance all year long – Vi begynder i ODEON!

Du er her

Fredag, 8. juni 2018

Danseåret bliver skudt i gang på Byens Scene i ODEON, hvor én danser vil øve fra 2. juli til 14. juli. Det er i forbindelse med danseprojektet ”Dance All Year Long”. Danseren vil bruge scenen i løbet af dagen til øvning, så kommer du forbi, så kig ind! De 14 dages øvelser afsluttes med en opvisning, hvor alle er velkommen.

Lige nu er der open call til danseprojektetet, som danser og koreograf Tarneli Torma er projektleder på. Projektet kræver 24 koreografer og 24 scener, indtil videre er der 18 dansere med – 9 fra Odense og 5 internationale.

Projektet er støttet af Statens Kunstfond og Odense Kommune med 500.000 til sammen. Det betyder der er løn til kunstnerne, men ingen penge til husleje eller PR. Vi i ODEON synes det er et fedt projekt og derfor stiller vi Byens Scene til rådighed.

Håbet med projektet er at give unge koreografer et nyt syn på Odense og få dem til at etablere sig i Odense – at gøre Odense til Danmarks Dansehovedstad. Hele projektet løber fra juli 2018 til juli 2019 og indebærer 24 danseprojekter.

Fremtidens konferencer

Dørene er slået op for den nye konferenceafdeling i ODEON

Vil I leje vores Store Sal?

Så kontakt Sara Ekknud på: se@odeonodense.dk eller tlf. 4196 3917

Vind et hotelophold for 2