Burhan G - Showtime

Du er her

Torsdag, 15. september 2016

Den 1. marts 2017 præsenterer vi som JVB LIVE og ODEON Burhan G’s helt nye turné: ”SHOWTIME.”

Burhan G’s velskrevne sange har flere gange ligget nummer ét på den danske hitliste og ikke mindst gået direkte i danskernes hjerter. For at give alle en uforglemmelig liveoplevelse lægger vi vores Store Sal til én af Danmarks største popkunstnere – der bliver tryk på, og vi garanterer, at hårene vil rejse sig!

I efteråret 2016 udkommer Burhan G’s femte album, som han har arbejdet på i ca. to år. Førstesinglen ”Lucy” er fortællingen om pigen, der skruer op for din selvtillid, frister li’som ”Lucifer”, og tager dig med på spændende og (måske) forbudte eventyr. På det album har den danske popstjerne skruet ned for balladerne og op for ballademageren Burhan, som oser af kækt musikalsk overskud på sin nye single, der blandt andet gæstes af den danske rapper, Jooks.

Når Burhan G indtager ODEONs Store Sal får du rig mulighed for at opleve de nye (og kendte!) toner fra hitmageren. 

Glæd dig til en festlig åbning i selskab med Danmarks dygtigste sangere, der byder på lækker musik og bunkevis af attitude sammen med the one and only: Burhan G.

Læn dig tilbage på vores spritnye sæder, når Burhan G tager dig med på eventyr. 

Fremtidens konferencer

Dørene er slået op for den nye konferenceafdeling i ODEON

Vil du med til fællesspisning?

”Hvad skal vi spise i aften?”  Svaret er simpelt: Fællesspisning. Hver aften alle ugens 7 dage lægger ODEON Social hus til fællesspisning. Maden serveres kl. 18.

Vind et hotelophold for 2