Bisse erstatter Mew til GAFFA-Prisen

Du er her

Fredag, 10. marts 2017

Bisse erstatter Mew til GAFFA-Prisen

 

GAFFA-Prisen 2016 er desværre blev ramt af et beklageligt afbud. Mew aflyser deres optræden til showet, der afholdes på lørdag i Odense. Begrundelsen er, at bandet ikke ønsker at optræde på samme scene som bandet Turbolens, anført af den tidligere Mew-guitarist Bo Madsen, der forlod bandet i sommeren 2015.

 

“GAFFA er naturligvis kede af, at Mew har valgt at aflyse på dette grundlag, men vi kan ikke give køb på vores redaktionelle frihed til at vælge, hvem der optræder til vores arrangement,“ siger GAFFAs direktør Robert Borges

 

Mew bliver afløst af Bisse, der med kort varsel har sagt ja tak til at spille live til showet. Bisse har udgivet hele fem album på bare to år og har fået masser af anmelderroser og adskillige priser, ikke mindst for den seneste udgivelse, dobbeltalbummet “Højlandet” fra efteråret 2016. Et album, der blandt andet indeholder hittet “Seks hjerter”. Bisse er også kendt for sine ekspressive og højenergiske koncerter, som gang på gang har givet ham lovprisninger fra kritikerne.

GAFFA-Prisen afholdes i Odeon i Odense og sendes klokken 21 på DR3. Til showet optræder foruden Turbolens og Bisse også Simon Kvamm, Kellermensch, Katinka, Soleima og Aksglæde.

 

Få billetter til salg på Ticketmaster.dk

Vil I booke et hotelværelse?

Radisson Blu H.C. Andersens Hotel er vores nabo.

Vil I leje vores Store Sal?

Så kontakt Sara Ekknud på: se@odeonodense.dk eller tlf. 4196 3917

Vind et hotelophold for 2