Børn hjælper børn!

Du er her

Tirsdag, 7. november 2017

25 øre per juleguirlande-ring!

Børn hjælper børn, så let kan det faktisk siges. For hver guirlande-ring, som ODEON får ind i huset inden den 22. december giver Spar Nord 25 øre til Julemærkehjemmene.

”Det glæder mig helt vildt, at vi nu – takket være Spar Nord, får mulighed for at hjælpe en masse børn. Juleguirlanden startede som en sjov idé til jul, og nu får vi faktisk også mulighed for at hjælpe en god sag,” siger Sara Ekknud, Kulturchef i ODEON.

Spar Nord gør det fordi, de ønsker at hjælpe en god sags tjeneste i den søde juletid.

” Spar Nord støtter nationale og lokale sociale og kulturelle formål – da vi blev spurgt af Odeon og Sara Ekknud som vi kunne tænke os at støtte en aktivitet hvor børn hjælper andre børn var dette en oplagt sag for banken og  Spar Nord Fonden.

Hele ideen med at byens børnehaver laver og samler guirlander til et godt formål hjælper vi gerne med, siger Jesper Fruerlund, direktør for Spar Nord.”

Målet for juleguirlanden i ODEON er at slå den stående rekord fra 2015 med en guirlande på 4.815 meter.

”Jeg synes, Sara Ekknud fra Odeon har fået en fantastisk ide med at byens børn hjælper andre børn med særlige behov. Det er mit håb, at alle byens børn laver denne julepynt med glæde for at hjælpe, men også hører om andre børn med særlige behov som kan afhjælpes via Julemærkehjemmene. Jeg vil glæde mig til at overrække pengene, og så ser vi om vi sammen slår verdensrekorden

ODEON åbner et juleværksted fra den 18. november kl. 10, hvor man hver dag frem til den 22. december kan komme og lave guirlande. Men man må også meget gerne lave guirlande hjemme, i skolen eller i børnehaven og så komme ind med det i ODEON. Det står også de deltagende frit for at bruge deres eget papir – og alt lige fra avispapir til gavepapir kan bruges.

Bidrag til guirlanden kan afleveres hver dag i tidsrummet 10-22 i Café ODEON Social. Den endelige guirlande vil være færdig og klar til opmåling d. 22. december. 

Der sker en masse i Odense

Odense er inde i en rivende udvikling med blandt andet etableringen af Odense Letbane, omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade og en række andre byudviklingsprojekter.

Vil du med til fællesspisning?

”Hvad skal vi spise i aften?”  Svaret er simpelt: Fællesspisning. Hver aften alle ugens 7 dage lægger ODEON Social hus til fællesspisning. Maden serveres kl. 18.

Vind et hotelophold for 2