Årets julefrokost i ODEON

Du er her

Onsdag, 11. april 2018

Vi gentager succesen fra sidste år, og sørger igen i år for, at I får den bedste julefrokost i ODEON. Store Sal er rammen for festen, hvor der vil være alt, hvad julehjertet kan begære. Og igen i år er det kunstneriske program højt. Lars Arvad står igen spidsen for holdet:  Mød blandt andet Foxy Ladies, Sara Gadborg og til sidst, men ikke mindst selveste Søren Østergaard. Så faktisk er det Smadremanden og Bager Jørgen, som vi byder velkommen til.

"-Jeg er utrolig stolt over, at det er lykkedes at lande en så stor komiker, som Søren Østergaard til ODEONs Julefrokost. Jeg er sikker på, at der er utrolig mange fynboer, der gerne vil til julefrokost med både Bager Jørgen og smaddermanden. Disse komiske figurer kombineret med Foxy Ladies, en dejlige sangerinde og god dansemusik, skal nok blive en succes”, fortæller Lars Arvad.

Det er en helaftens oplevelse, som ODEON byder på. For sammen med den gode underholdning er der også en lækker julebuffet, masser af musik og dans, og masser af god stemning.

”-Det var en utrolig stor succes sidste år, og vi har kun fået positive tilbagemeldinger på vores julefrokost. Så jeg glæder mig til seks gode aftener med god underholdning og lækker mad i Store Sal. Det må være den bedste julefrokost i Odense”, siger Sara Ekknud fra ODEON.

Årets julefrokost bliver afholdt fra fredag den 23. november og frem til lørdag den 8. december. Billetsalget er begyndt.

 

Fremtidens konferencer

Dørene er slået op for den nye konferenceafdeling i ODEON

Start aftenen med en lækker koncertmenu

2-retters menu pr. person  / 265,- + gebyr

3-retters menu pr. person / 325,- + gebyr

Vind et hotelophold for 2