Læs vores nye program
Læs det nye program for Odeon
Læs online
Læs Odeons program

LYD PORT

Du er her

LYD PORT 

af Mai Ane Pil & Morten Schmidt

LYD PORT ønsker at skabe en verden af anderledes og alsidige musikoplevelser, der når lytterne der hvor de er: med direkte adgang fra deres smartphones.

Projektet LYD PORT opstod i et samspil mellem Mai Ane Pil og Morten Schmidt, i et ønsket om en større forståelse af forskel­ligheder og ligheder, og de sammenstød og synergi­er der opstår i det alsidige og mangfoldige Europa.

Projektets ambitioner er at gå efter det umiddelbare, rå og intuitive i både indspilning, komposition og samarbejde.

Scan QR-koden med din smartphone (download eventuelt en app til at scanne QR-koder). Tilkobl din telefon med ledningen i hørebøfferne. Lyt til lydfortællingerne i LYD PORT.

 

Mai Ane Pil (f. 1991) og Morten Schmidt (f. 1985) er uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg fra linjen Elektronisk musik og Lydkunst i sommeren 2016. Tidligere har duoen bl.a. samarbejdet om en 6 timers dronekoncert og street performance under GAS festival i Gøteborg.

Deres samarbejde er forankret i at gøre musik og ludkunst fysisk og levende. De vil skabe nærværende fortællinger der er inspireret af mødet mellem mennesker på tværs af kulturer og sprog; der hvor musik bliver det universelle sprog og åbner porte til nye verdner og forståelser mellem os.

LYD PORTs lydinstallation vil løbende blive fyldt op af nye musikværker, som duoen uploader til lydinstallationen.

 

lydport

Der sker en masse i Odense

Odense er inde i en rivende udvikling med blandt andet etableringen af Odense Letbane, omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade og en række andre byudviklingsprojekter.

Vil du med til fællesspisning?

”Hvad skal vi spise i aften?”  Svaret er simpelt: Fællesspisning. Hver aften alle ugens 7 dage lægger ODEON Social hus til fællesspisning. Maden serveres kl. 18.

Brug for hjælp? Kontakt os her