Kunst

Du er her

Efteråret 2018: Særudstilling - Picture the Music

Copenhagen Photo Festival inviterede i 2014, 2015 og 2016 hele Danmark til at fotografere musikken – dens følelser, stemninger, minder og oplevelser. 
Fotografer fra hele landet kunne indsende deres bedste, vildeste, skæveste og mest stemningsfulde billeder. På ODEON kan 44 fotografier fra forskellige fotografer nu opleves i hele bygningen.

 
Musikken er meget mere end koncerter, den er i hørebøfferne under dynen, på cyklen med celloen på ryggen, i orkestergraven, i dansen mellem dine bedsteforældre og hos barnet, der får sin første guitar.

"Musikken giver os rum til at forlade dagligdagen til fordel for ekstasen, passionen, spiritualiteten og overgivelsen til fællesskabet med andre ligesindede musikelskere. 
Dette er smukt fanget af den store hær af dygtige musikfotografer, professionelle som amatører, som koncert efter koncert arbejder hårdt for generøst at kunne dele netop deres personlige musikoplevelse med alle os andre." 
– Søren Solkær om Picture the Music 2014.

Med udstillingen Picture the Music rækker ODEON og Copenhagen Photo Festival ud til alle dele af Danmark og viser, hvordan musikken skaber fællesskaber på tværs af hele landet. 

 

 

KunstrutenKUNSTRUTEN - Efteråret 2018

ODEON byder velkommen til et rigt udvalg af kunst, hovedsageligt af fynske kunstnere. Oplev vores permanente- og særudstillinger som byder på alt fra en kæmpe lampe skabt af LE KLINT i foyeren over Byens Scene, til de fine malerier lavet direkte på ODEONs vægge. 

 

KUNSTRUTEN er skabt for at guide husets besøgende rundt i udstillingerne på en sjov og lærerig måde.  KUNSTRUTEN er lavet som en skattejagt, hvor man kan gå på jagt efter bogstaver. Bogstaverne danner et ord og med det ord, kan man ved at indlevere den tilhørende folder i Café ODEON Social, både få en gratis kop kaffe/the og deltage i en konkurrence. Hver måned bliver der udtrukket én vinder i konkurrencen og vinderne får et gavekort til forskellige aktiviteter i ODEON, som f.eks. teaterbilletter eller spisning i Café ODEON Social. KUNSTRUTEN er tilgængelig hver dag mellem 10.00-17.00.  

 

 

Vinder af fotokonkurrence: Busy as a bee

Af: Hippo Productions

Jesper Nedergaard og Magnus Hasberg danner sammen videoproduktions virksomheden Hippo Productions. De tog ud med en idé om at undersøge området og finde den mest sigende vinkel med et kreativt tvist. De prøvede både at fange de nye bygninger, eller kontrasten imellem byggeri og færdige arkitekturer - men skuddet udover byggepladsen var for dem det mest relevante. Glaskuglen der holdes af hånden skal ses som et symbol på at Odense har hånd om sagerne og er i gang med at gå fra at være en af Danmarks største byer til en storby. 

Som kunstneren er de meget interesserede i Odense by og derfor også dens udvikling. Med dette billede ønsker de at bidrage til denne udvikling. 

  

 

 

Nyt fra Odeon

Start aftenen med en lækker koncertmenu

2-retters menu pr. person  / 265,- + gebyr

3-retters menu pr. person / 325,- + gebyr

Vil du med til fællesspisning?

”Hvad skal vi spise i aften?”  Svaret er simpelt: Fællesspisning. Hver aften alle ugens 7 dage lægger ODEON Social hus til fællesspisning. Maden serveres kl. 18.

Vind et hotelophold for 2