Bliv Kulturpartner

Du er her

I ODEON vil vi rigtig gerne skabe unikke kulturoplevelser.

Faktisk havde vi i husets første leveår intet mindre end en kvart million besøgende til et varieret udbud af koncerter, musicals, opera, teater og børneaktiviteter – i dét samlingspunkt for kulturelle udfoldelser, ODEON er i Odense. For vi har de helt rigtige rammer!

Men der er plads til flere udendørskoncerter, gratis børneshows, studiestartsaktiviteter og andre skæve tiltag – og flere glade ansigter i vores kulturhus. Vi vil nemlig gøre vores bedste for at bakke op om byens aktivitet og give kulturen i Odense et nøk opad. Måske har du lyst til at bidrage, som en aktiv profil i kulturlivet?

Som sponsor og kulturpartner i ODEON kan du hjælpe med at støtte og løfte kulturen, så vi sammen kan lave endnu flere gode kulturarrangementer på matriklen. Dit bidrag går ene og alene til events, og vil til gengæld give dig en platform til, sammen med gode kollegaer, forretningsforbindelser eller kunder, at deltage i en række koncerter, musicals, foredrag og teaterforestillinger mm. – naturligvis med adgang til VIP-bar i pauserne.

I inviteres desuden til vores atmosfærefyldte fællesspisninger, ligesom I vil få billetter til intime middagsarrangementer med underholdning samt gode aftaler på afholdelse af møder og konferencer.

Som kulturpartner bliver I eksponeret online via vores digitale medier, i vores trykte materiale og i ODEONs hjerte - foyeren.

Lad os oveni pakken give jer en eksklusiv rundvisning bag om scenen i vores skønne hus, så I med egne øjne kan se og høre hvordan den samlende effekt af jeres hjælp, udvider rammerne for hvad vi kan tilbyde byens borgere af god underholdning og enestående oplevelser.

 Se mere kluturpartner

Bliv en del af kulturen i ODEON!

  

Nyt fra Odeon

Vil du med til fællesspisning?

”Hvad skal vi spise i aften?”  Svaret er simpelt: Fællesspisning. Hver aften alle ugens 7 dage lægger ODEON Social hus til fællesspisning. Maden serveres kl. 18.

Der sker en masse i Odense

Odense er inde i en rivende udvikling med blandt andet etableringen af Odense Letbane, omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade og en række andre byudviklingsprojekter.

Vind et hotelophold for 2