Læs vores nye program
Læs det nye program for Odeon
Læs online
Læs Odeons program

Konferencer & møder

Du er her

Statsaftale på hotel og konference

Med statsaftalen kan offentlige virksomheder reservere hotelovernatning samt kursus- og konferencelokaler til favorable priser.

 Som offentlig virksomhed kan I med statsaftalen i 2018 reservere jeres hotelovernatninger, samt kurser og konferencer til favorable priser her i ODEON.

Kontakt os endelig for yderligere oplysninger

 

-------------------------------------------------------------------

 

Midt i Odenses centrum ligger ODEON kun få minutter væk fra Odense Banegård og ca. 15 minutter fra motorvejen (E20). I ODEON har vi de perfekte rammer, hvad enten det drejer sig om en kongres med op til 1.740 deltagere eller det handler om et møde for to deltagere. Vi kan rumme alt. Faciliteterne er topmoderne, og vi tager os også gerne af bespisning og den efterfølgende underholdning. Vi kan også rumme udstillinger og alle former for messer -  fra små produktpræsentationer til meget store forbrugermesser. Vores foyer har masser af kvadratmeter til udstillingsareal.

Alle møde- og konferencelokaler er fleksible og fordeler sig på 13.500 kvadratmeter - alle vores 24 mødelokaler er indrettet med komfortable stole og med de nyeste højteknologiske AV- og IT- udstyr. Lokalerne kan sammensættes efter individuelle ønsker. Trådløst internet er selvfølgelig også tilgængeligt overalt i bygningen.  

I marts 2017 åbnede vi dørene til ODEON, der i alt består af 32.000 kvadratmeter med fire sale, 24 mødelokaler, et business center, to indbydende spisesteder, en spændende foyer og en fantastisk smuk udsigt til Odenses nye kvarter og bymidte.

ODEON ligger i direkte tilknytning til det 4-stjernede Radisson Blu H. C. Andersen Hotel med 145 topmoderne værelser. Vi har erfarne mødeplanlæggere og et højt serviceniveau og kan håndtere alt fra mindre dagsmøder til store nationale og internationale kongresser samt fester.

 

24 møde- og konferencelokaler: 

  • 2 Bestyrelsesmøderum
  • 10 Grupperum
  • 1 Store Sal (plads til 1.740 siddende gæster eller op til 3.000 stående gæster + kørestolspladser)
  • 1.595 kvadratmeter til udstilling
  • 12 Fleksible mødelokaler (lokalerne kan opdeles eller slås sammen)
  • Standard AV- og IT- udstyr (følgende er inkluderet i alle priser)
  • Loungeområde og Business Center

 

ODEONs målsætning er at levere de bedste forudsætninger for førsteklasses møder, konferencer og kongresser. ODEONs lokaler og sale er designet ud fra vores krav om at levere den bedst mulige akustik og æstetik. I ODEON holdes der ikke bare møder, konferencer og kongresser – der leveres oplevelser

Vil I leje vores Store Sal?

Så kontakt Sara Ekknud på: se@odeonodense.dk eller tlf. 4196 3917

Vil I booke et hotelværelse?

Radisson Blu H.C. Andersens Hotel er vores nabo.

Brug for hjælp? Kontakt os her