Læs vores nye program
Læs det nye program for Odeon
Læs online
Læs Odeons program

Koncertmenu

Du er her

Til næsten alle koncerter i Store Sal tilbyder vi en lækker koncertmenu inden showstart. I Restaurant Schiøtz får du en helstøbt oplevelse, med en lækker middag inden showet, i spidsen af ODEON. Restauranten stiller høje krav til råvarernes kvalitet. Menukortet er inspireret af danske og franske traditioner, som vil tilfredsstille selv de mest kræsne ganer. Ønsker I inspiration til en flot vinoplevelse, anbefaler vi en snak med vore dygtige tjenere, der er behjælpelige med råd og vejledning. 

Start også din koncertoplevelse med en koncertmenu i Restaurant Schiøtz:

 

September

VARMRØGET LAKS FRA KERTEMINDE

Chutney af grønne Tomater - Fennikelcruditée

Frisséesalat - Krydderurtecreme med saltsyltet Citron

Rugbrødscrutons

 

KROGMODNET OKSEFILET

Samt kalvekæbe glaceret med Østerssauce og Sesam

Sommerkål og beder med Marv - Kapers - Persille

Stegt Kartoffel med Løgkompot - Timiansauce

 

TILKØB:

Rødgrød med fløde
Fynske Bær – Fløderand – Mandelkrokant – Ristet Marcipan

 

To retters menu pr. person/ 298,- inkl. et glas vin eller øl

Dessert pr. person/ 80,- inkl. kaffe/te 

 

Oktober

HELLEFISK
Dampet pilsner og citron
Skaldyrssalat med persille
Maltchips
 
MEDALJON AF SVENDBORGGRIS
Braiseret kæbe - mørk mumme - honning - Anis
Gulerod - fennikel - ristede svampeKartoffel med Comté og peberbacon
Sauce med tyttebær og øl

TILKØB:

CHOKOLADEMOUSSE
Kage med lakrids - sirup - Porter
Friske bær - nøddekrokant

 

To retters menu pr. person/ 298,- inkl. et glas vin eller øl

Dessert pr. person/ 80,- inkl. kaffe/te 

 

November

BAGT SKÆRISSING

Puré af Gulerod og Havtorn – Feldsalat – Kørvel

Creme fraiche pisket med sort Peber – Kaviar af Tang

 

PERLEHØNEBRYST - MORKELFARS

Fynske Æbler – rød Grønkål – Tyttebær – Østershatte

Kartoffel med Salvie og Peberbacon - Marsalasauce

 

TILKØB:

Fransk Citrontærte

Syltet Pære – Marengs – Vanilleis – Mandler med Lakrids

 

To retters menu pr. person/ 298,- inkl. et glas vin eller øl

Dessert pr. person/ 80,- inkl. kaffe/te 

 

December

LETRØGET HELLEFISK

Syltet Porre – Fennikel – Agurk

Puré af gule Beder – små Salater

 

AND

Sprængt bryst af Canette - confiteret lår.

Fyensk rødkål i sautè med æble – valnød – Honning - Æbleeddike

Purè af persillerod, kartofler stegt i andefedt og Timian

Andesky med Gastrik og varme krydderier

 

TILKØB:

Mandel panna cotta

Kirsebær syltet i vanille og anis

 Appelsinsorbet - kondenseret mælk - ristet marcipan. 

 

To retters menu pr. person/ 298,- inkl. et glas vin eller øl

Dessert pr. person/ 80,- inkl. kaffe/te 

 

Januar

STOREBÆLTS TORSK

Rimmet – Røgsalt – Brandade – Rogn

Sennepscreme – bagt Rødbede

 

DUET AF KALV

Medaillon af filet – sprængt Spidsbryst

Grønkål – bagte Skalotter – Peberbacon

Gulerødder med Citron og Honning

 

TILKØB:

72% Fairtrade Chokoladetærte

Grillet Mango – Stjerneanis – Chilli – Passionsfrugt

Mangosorbet

 

2-retters menu pr. person  / 285,- + gebyr

3-retters menu pr. person / 345,- + gebyr

 

Februar

BAGT KULMULE

Stenbiderrogn – syltede Løg – Selleri

Hjertesalat – syrnet Fløde

 

STEGT VAGTEL MED KARL JOHANFARS

Ristet Shitake – bagte Rødder – Forårsløg

Kartoffel krokette med Peberbacon og Persille

Esdragonsauce

 

TILKØB:

Hvid Chokolade coulant bagt med Mandler og Pistacie

Syltet Kvæde - Kokossorbet

Lys chokoladeganache med mandelkrokant

 

2-retters menu pr. person  / 285,- + gebyr

3-retters menu pr. person / 345,- + gebyr

Der sker en masse i Odense

Odense er inde i en rivende udvikling med blandt andet etableringen af Odense Letbane, omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade og en række andre byudviklingsprojekter.

Fremtidens konferencer

Dørene er slået op for den nye konferenceafdeling i ODEON

Brug for hjælp? Kontakt os her