Læs vores nye program
Læs det nye program for Odeon
Læs online
Læs Odeons program

Koncertmenu

Du er her

Til næsten alle koncerter i Store Sal tilbyder vi en lækker koncertmenu inden showstart. I Restaurant Schiøtz får du en helstøbt oplevelse, med en lækker middag inden showet, i spidsen af ODEON. Restauranten stiller høje krav til råvarernes kvalitet. Menukortet er inspireret af danske og franske traditioner, som vil tilfredsstille selv de mest kræsne ganer. Ønsker I inspiration til en flot vinoplevelse, anbefaler vi en snak med vore dygtige tjenere, der er behjælpelige med råd og vejledning. 

Start også din koncertoplevelse med en koncertmenu i Restaurant Schiøtz - du finder et køblink under Kalender

  

 

Februar

BAGT KULMULE

Stenbiderrogn – syltede Løg – Selleri

Hjertesalat – syrnet Fløde

 

STEGT VAGTEL MED KARL JOHANFARS

Ristet Shitake – bagte Rødder – Forårsløg

Kartoffel krokette med Peberbacon og Persille

Esdragonsauce

 

TILKØB:

Hvid Chokolade coulant bagt med Mandler og Pistacie

Syltet Kvæde - Kokossorbet

Lys chokoladeganache med mandelkrokant

 

2-retters menu pr. person  / 285,- inkl. gebyr

3-retters menu pr. person / 345,- inkl. gebyr

  

MARTS

RILLETTES AF RØGET LAKS FRA KERTEMINDE  

Krydderurter – Gin fra Mosgaard

Ørredrogn – Rygeost – sprøde Jordskokker

 

MEDALLION AF KROGMODNET OKSEFILET

Oksebryst braiseret i Schiøtz øl – Urter – Timian

Butternutsquash – Spidskål – bagte Løg

Røstikartoffel med Comté – Oksesky med Æblegastrik og røget Marv

 

TILKØB

Fransk Citrontærte

Marengs – Vanillesyltet Ananas – Granatæble

Hindbærsorbet

 

2-retters menu pr. person  / 285,- inkl. gebyr

3-retters menu pr. person / 345,- inkl. gebyr

  

 

APRIL

GRILLET TUN

Syltet Tang – salat af agurk og radise

Sesam/soyadressing – grønne Urter – ristet Macadamianød

 

STEGT VAGTEL MED KARL JOHANFARS 

Ristet Shitake – Rabarber – Forårsløg

Røstikartoffel med Fynboost og Ramsløg

Estragonsauce

 

TILKØB

Tærte med creme af 70% fairtrade chokolade

Nøddeknas – Gelé af mørk Mumme fra Schøitz 

 

2-retters menu pr. person  / 285,- inkl. gebyr

3-retters menu pr. person / 345,- inkl. gebyr

  

MAJ

TORSK

Asparges – rimmet Storebæltstorsk – Rømørejer

Ramsløgsmayo – grønne Urter – Croutons

 

KALVEENTRECOTE

Stegte Gulerødder – Auberginekompot – ristede svampe med Tyttebær

Grov Dijonsauce – nye Kartofler – Persillepuré

 

TILKØB

Rabarbertærte med mandler

Kandiseret Tomat – Vanilleis - Basilikumsirup

 

2-retters menu pr. person  / 285,- inkl. gebyr

3-retters menu pr. person / 345,- inkl. gebyr

  

JUNI

HELLEFISK

Fynske Asparges - letrøget Hellefisk

Syltede Tomater - Ramsløgsmayo – stegte Kapers

 

GRÅSTENHANEBRYST

Stegt med svampe og persille

Glacerede kråser – nye gulerødder – Forårsløg med Trøffel

Kraftig Sky med Schiøtz pilsner – Nye Kartofler med Smør og persille

 

TILKØB

Jordbær

Bisquit – Vanillecreme – Kompot

Sorbet – Marengs - Sødskærm 

 

2-retters menu pr. person  / 285,- inkl. gebyr

3-retters menu pr. person / 345,- inkl. gebyr

1 års fødselsdag

Onsdag den 1. marts 2017 åbnede ODEON for første gang. Det skal fejres med en stor fødselsdag i fire dage. Se programmet her

Fremtidens konferencer

Dørene er slået op for den nye konferenceafdeling i ODEON

Brug for hjælp? Kontakt os her