Læs vores nye program
Læs det nye program for Odeon
Læs online
Læs Odeons program

Koncertmenu

Du er her

Inden jeres hyggelige aften i Odense Koncerthus tilbyder vi en lækker 2-retters menu til jer. Menuen skifter hver måned, og vil altid være en lækker forret og hovedret sammensat af vores køkkenchef. 

  

  

Menuen for januar-februar 2017:

 

Jordskokkebisque

Ristet Kammusling – røgede Mandler – Esdragonolie

Kr.95.-

 

Bagt Torskefilet

Salat af ristet Rogn og Æg

Rødbedecreme – Baconstøv – Peberrodssiffon

Kr.85.-/175.-som hovedret

 

Skorzornerrødder i Safranvineagrette

Selleripuré – sprød Grønkål – Polenta – Svampe – Persille

Kr.65.-/145.-som hovedret

 

Variation af Grambogårdgris

Mørbrad – Bryst – Kæbe

Schiøtz øl –Løg – Æble – Fennikel

Kartoffelpuré med trøffelolie – Øl/Anissauce

Kr.225.-

 

Tre fynske Oste

Syltede Abrikoser – hjemmebagt Knækbrød

Kr.68.-

 

 

Fransk Citrontærte

Marengs – grillet Mango – Basilikumsorbet

Kr.75.-

 

Chokolade – Lakrids – Pære

Hvid chokoladekage med Nødder

Lakridsparfait – Chokoladeganache – henkogt Pære

Kr.75.-

 

 

 

 

2 retter for 298 ,- 

Restauranten i ODEON hedder Restaurant Schiøtz 

Nyt fra Odeon

Vil du være sponsor?

Har du lyst til at høre mere om mulighederne, kan du kontakte kommerciel chef Michael Møller på mail michael.moller@culture-club.dk

Start aftenen med en lækker koncertmenu

To retters menu pr. person/ 298,- inkl. et glas vin eller specialøl

Dessert pr. person/ 80,- inkl. kaffe/te

Brug for hjælp? Kontakt os her