Den store Julemenu

Du er her

SERVERET PÅ BORDET:

  • Gammeldags modnede Marinerede sild-karrysalat-løg
  • Gammeldags modnede Kryddersild-løg-kapers
  • Rugmelsstegte sild med sennep og dild-løg-æbler

SERVERET JULEBUFFET:

  • Varmrøget laks fra Kerteminde - Salat med syltede havtorn og salturt-krydderurtecreme
  • Storebæltstorsk rimmet med dild-korianderfrø og aquavit med syltet fennikel og citron
  • Stegt rødspættefilet og hjemmelavet kapersremoulade med friske krydderurter
  • Store skagerak rejer med hjemmerørt dildmayonaise og citron
  • Charcuteri fra Nørre Søby slagteren - oliventapenade-artiskokcreme-salte mandler. Grønne Salater - vineagrette
  • Kalvesylte med urter-grov dijon sennep og hjemmesyltede rødbeder
  • Ribbensteg med sprød svær – hjemmelavet rødkål med øl og varme krydderier, og Farinbrunede kartofler
  • Rosastegt andebryst-sprængt i gløgg og skorzonerrødder – abrikos – ristede mandler
  • Julemedister med grønkål-flødestuvet med kanel og æble. Grønkål som salat-granatæble-citron-hasselnød-olivenolie
  • Langtidsstegt (rød steg) Oksebovdråbe – stegte persillerødder - røgede svampe-oksesky med tomat
  • Fynske oste med tilbehør med hjemmebagt knækbrød og kiks

Desserten er:

Ris a la mandes-kirsebærsauce med Amaretto og likør

 

Gå ikke glip af årets julefrokost i Odense, på Fyn, måske endda i hele landet! 

Kom både som privat, eller hold din firmajulefrokost her! Husk, der er mulighed for overnatning på Radisson Blu - lige ved siden af!

 

 Smadrer

Vil du med til fællesspisning?

”Hvad skal vi spise i aften?”  Svaret er simpelt: Fællesspisning. Hver aften alle ugens 7 dage lægger ODEON Social hus til fællesspisning. Maden serveres kl. 18.

Der sker en masse i Odense

Odense er inde i en rivende udvikling med blandt andet etableringen af Odense Letbane, omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade og en række andre byudviklingsprojekter.

Vind et hotelophold for 2