Læs vores nye program
Læs det nye program for Odeon
Læs online
Læs Odeons program

Job & Praktik

Du er her

UNIVERSITETSPRAKTIK

Et praktikophold hos ODEON kan have forskellig varighed, men længden er normalt fra tre måneder til seks måneder.

Vi tilrettelægger forløbet i samarbejde, men som udgangspunkt er der tale om fuldtidspraktik, dvs. 37 timer om ugen.

Praktikken er ulønnet, men vi tilbyder en lækker frokostordning og andre personalegoder. 

 

Vi søger løbende praktikanter inden for følgende områder:

 • Marketing 

 • Kommunikation 

 • Journalistik

 • Event og oplevelser

 

Ansøgningsperiode

Vores praktikanter forventes at kunne starte enten 1. februar eller 1. august. Vi åbner for modtagelser af ansøgninger i perioderne:

 • 1. marts – 15. maj med opstart i august

 • 15. september – 1. december med opstart i februar

 

Din profil
Som person forventer vi, at du er idérig og selv kan tage initiativ og præge forløbet.

Vi forventer desuden, at du er i slutningen af din bacheloruddannelse eller i starten af din kandidatuddannelse.

Hos ODEON kan vi tilbyde dig et ungt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor vi sparrer med hinanden på dagligt basis.

En start hos ODEON vil give dig et godt springbræt i din videre karriere.

Du søger et praktikforløb ved at sende en ansøgning til odeon@odeonodense.dk, husk at skriv ”Mrk. Praktik” i emnefeltet. Skriv også gerne hvilken uddannelse du kommer fra og hvilken periode, du søger praktikophold. Du vil høre fra os hurtigst muligt derefter.

 

VIRKSOMHEDSPRAKTIK

Vi tager imod virksomhedspraktikanter der kan være hos os i minimum 8 uger. Vi har valgt at sætte en minimumsgrænse på 8 uger, da alt derunder er for kort periode – for både praktikant og os som virksomhed. 

Du søger et praktikforløb ved at sende en ansøgning til odeon@odeonodense.dk, husk at skriv ”Mrk. Virksomhedspraktik” i emnefeltet. Skriv også gerne lidt om din baggrund og hvad du kunne tænke at arbejde med hos ODEON. Du vil høre fra os hurtigst muligt derefter.

 

 

Lige nu søger vi:

Er du vores nye kommunikationspraktikant?

Vi søger en dygtig og energisk praktikant. Vi sætter stor pris på praktikanterne i vores daglige arbejde og leder efter en ny engagerede kollega, der er klar på at lære meget og ikke er bange for at tage fat. Vi tilbyder et spændende og alsidigt praktikforløb med stor kontaktflade til masser af interessante samarbejdspartnere og selvfølgelig – masser af kultur, konference og events.

Arbejdsområderne er meget varierede, og der er gode muligheder som praktikant i ODEON at blive udfordret fagligt såvel som personligt.

Vi forventer

 • at du er dygtig til og synes, at det er sjovt at skrive og kommunikere – også om komplicerede emner på en enkel og forståelig måde
 • at du har viden om målrettet kommunikation på tværs af platforme og kan bruge denne viden i praksis
 • at du har en omhyggelig og grundig tilgang til arbejdsopgaver
 • at du både kan arbejde selvstændigt og samarbejde med andre
 • at du er fleksibel og parat til at påtage dig varierende opgaver

Dine kommende arbejdsopgaver:

 • at du er med til at skrive vores nyhedsbrev
 • at du kan opsøge historier i vores store flotte nye hus
 • at du sender vores pressemeddelelser
 • at du skriver masser af nyheder hver eneste uge til vores hjemmesider
 • at du giver bunkevis af nye indspark og ideer til vores sociale medier, web og nuværende kommunikation.

Du er:

 • Du er studerende og du kan lide at skrive – og du er god til det - og du formår at sætte dig ind i kompliceret stof og formidle essensen på en letforståelig måde.
 • Vi forventer, at du giver en praktisk hånd med i spidsbelastede situationer, men der er også plads til at komme med idéer og lede opgaver fra start til slut. Det er en fordel, hvis du har blik for, hvordan man understøtter budskaber med billeder - og at du kan tage nogle gode billeder, når du ser muligheden.
 • Du er rolig og stabil – og klar på at arbejde i et hektisk miljø, hvor vi også arbejder i weekenden og om aftenen.
 • Derudover er det en fordel, men ikke et krav, at du har kendskab til ODEON og Odenses store forvandling til storby.

Ansøgningsfrist

Send senest d. 10. juni 2017 en kort motiveret ansøgning, CV og et par eksemplar på ting, som du har skrevet til se@odeonodense.dk

Tiltrædelse mellem d. 1. august og d. 1. september 2017

 

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Sara Ekknud tlf. 4196 3917 eller Malene Hesselholt tlf. 4196 3904

 

 

 

 

Er du ODEONs næste kok?

Vi søger en dygtig,kreativ kok/souschef, der vil få det kolde køkken som ansvarsområde. Du har godt humør, kan holde flere bolde I luften, motivere dine kollegaer. Dit arbejdsområde vil være: 

Morgenmad til vores hotelgæster

Mødeforplejning, frokostbuffeter

Kolde anretninger, sandwich, salater

Vagtplanering, egenkontrol, varebestilling

udvikling af vores kolde afdeling

 

Vi tilbyder:

Friske råvarer, gode kollegaer, glade gæster, plads til kreativitet

Ordnede forhold, god vagtplan primært dagtimerne.

God løn til den rette.

 

Vi forestiller os, at du er en struktureret person, der kan klare mange forskellige tempo og har en faglig stolthed. Vi har elever der skal uddannes, så det forventes at du kan lære fra dig. Vi forventer også, at du har en vis erfaring inden for kokkefaget.

Er det dig, så skriv en ansøgning til køkkenchef Kim Kristoffersen snarest muligt på mail: kim.kristoffersen@radissonblu.com

 

 Kunster- og backstageansvarlig: Vil du sørge for stjernerne?

 

I et musikhus er noget af det aller helligste vores backstageafdeling. Det er her at musikerne vil opholde sig i løbet af dagen, hvor de er i ODEON. Og de skal selvfølgelig opvartes rigtig godt. De skal have kaffe, mad og generelt have den bedste oplevelse af vores hus.

2-4 backstageværtinder søges til ODEON. Dine største og vigtigste arbejdsopgave bliver: At sikre, at vores gæster har det fantastisk og ikke mangler noget. Vi er nemlig så stolte over vores koncerter. Du kommer til at arbejde i et ungt team, og vil få ansvar fra dag 1. Du vil primært komme til at arbejde i weekenden og i ferier, så derfor er det vigtigt, at du er indstillet på det. Og vagterne er lange - bare så du ved det. Typisk ca. 12-15 timer.

Du vil selvfølgelig få en masse viden om ODEON af os, men vi har en forventning om, at du er godt kendt i Odense – både lidt historisk, lokalt og kulturelt. Du skal derfor også være initiativrig, serviceminded og positiv. Har du gå-på-mod, kan du tænke selv, og brænder du for koncerter og events? Så er det nok DIG, vi søger! Og hvis du kan tale flydende engelsk, så bliver vi utrolig glade!

Om dig

 •  Initiativrig, ansvarsfuld og parat til at byde ind med gode løsninger.
 •  En god kammerat.
 •  Indstillet på at tage fat med et smil på læben og et glimt i øjet.
 •   Glad for at være inviteret til gæsternes fest og fast besluttet på at gøre den endnu bedre.

  

Vi søger folk på min. 20 år og med en ren straffeattest. Erfaring er ikke et krav, men en absolut fordel.

Send en kort video, hvor du fortæller lidt om dig selv, og hvorfor du netop fortjener at hoppe i skjorten hos os! Hvis ikke du har lyst til det - så smid en ansøgning og CV til se@odeonodense.dk.

Vi kan ikke garantere et bestemt antal timers ansættelse, da det afhænger af vores arrangementer, men vi forventer at kunne tilbyde 2-3 vagter af 3-5 timer pr. måned (i vores lavsæson vil der dog være færre)

Opstart er fra den 1. august 2017.

 

Er du ODEONs nye billetkontrollør?

Den første sæson i ODEONs korte historie er ved at være slut. Sommerferien nærmere sig, og vi åbner først op igen den 20. august 2017 for vores koncerter og shows. Men når vi så åbner op igen, så bliver der travlt hele efteråret og julen. Vi skal have tusindvis af mennesker igennem vores hus. Vi skal have foredrag, teater, comedy og meget, meget mere! Alle disse mennesker skal have tjekket deres billetter, og det søger vi nu mandskab til.

Vi mangler 10-15 friske unge mennesker, som har lyst til at bruge en masse aftener sammen med alle os andre på at skabe den absolut bedste aften for vores dejlige gæster. Jeres primære arbejdsopgave bliver at kontroller billetter ved vores sale. Derudover så skal I hjælpe til med andet praktisk arbejde, som vi har masser af på de store koncertaftener.

Om dig

 • Robust og rolig – der kan godt blive talt med store bogstaver nogle gange ved dørene
 • Initiativrig, ansvarsfuld og parat til at byde ind med gode løsninger.
 • Brænder for den gode service
 • En god kammerat.
 • Indstillet på at tage fat med et smil på læben og et glimt i øjet.
 • Glad for at være inviteret til gæsternes fest og fast besluttet på at gøre den endnu bedre.

 

Vi søger folk på min. 21 år og med en ren straffeattest. Erfaring er ikke et krav, men en absolut fordel. Send en kort video, hvor du fortæller lidt om dig selv, og hvorfor du netop fortjener at hoppe i skjorten hos os! Hvis ikke du har lyst til det - så smid en ansøgning og CV til se@odeonodense.dk.

Vi kan ikke garantere et bestemt antal timers ansættelse, da det afhænger af vores arrangementer, men vi forventer at kunne tilbyde ca. 5-7 vagter af ca. 3 timer pr. måned (i vores lavsæson vil der dog være færre). Du kommer til arbejde sammen med vores kultur- og eventafdeling i et ungt og meget dynamisk team, som altid kan li’ at holde en god arbejdsfest.

Ansøgningen skal have ramt vores bord inden den 1. august 2017. 

Forløb:

Vi holder én samtale den 9. august fra kl. 13.

Den 17. august kl. 17-21: Oplæring

Den 19. august kl. 16: Sæsonopstart med efterfølgende social arrangement

ODEON - det hele begynder den 1. marts 2017 

Der sker en masse i Odense

Odense er inde i en rivende udvikling med blandt andet etableringen af Odense Letbane, omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade og en række andre byudviklingsprojekter.

Vil du være sponsor?

Har du lyst til at høre mere om mulighederne, kan du kontakte kommerciel chef Michael Møller på mail michael.moller@culture-club.dk

Brug for hjælp? Kontakt os her