I C,U

Du er her

I C, U af Camilla Hedenhoff 

1. etage

Den semi-autodidakte glaskunsthåndværkeren Camilla Hedenhoff (f. 1974) har skabt et kunstværk med mange forskellige fortolkninger. Værket I C, U er hendes til dato største og mange kladder er gået forud. Som kunstner har Hedenhoff ikke en historie hun vil dele med beskueren. Derimod søger hun at give en oplevelse og indbyder til, at du sammen med værket former din egen fortælling. Hun ønsker at glasset skal give et øjeblik væk fra virkeligheden, en visuel perspektivering til refleksion -  et mentalt refugium. 

I starten af 2016 startede Camilla Hedenhoff glasværkstedet Hedenhoff. Dels skyldtes det eget ønske om udvikling og dels for at give andre muligheden for at stifte bekendtskab med glasset og opleve hvad der sker når man er i "flow". Der har været rigtig mange kursister igennem dørene, og også i 2018 kommer der spændende undervisere fra udlandet og afholder kurser. Udover almindelige kurser, laver hun også firma events, business awards, udstillinger, udsmykning/dekorering og firmagaver.

"I C, U?" er mit største værk til dato og mange kladder er gået forud. En fantastisk rejse i hvad jeg kan drive glasset til - et samarbejde, ikke tvang. Jeg har søgt grænserne, krydset dem, lært og forsøgt igen. "I C, U?" beder dig gøre det samme og titlen er en engelsk bogstavs/ordleg med muligheder for fortolkning. I SEE, DO YOU? - jeg ser, gør du? som den ene. Når du har kigget på værket, vil du se og du kan spørge personen ved siden af dig hvad denne ser.  En anden er EYE SEE, DO YOURS? - Øjet ser, gør dit? Hvilket lægger op til egen dialog - vis øje kigger? Dine egne forudindtagelser? Er det dit øje der ser, men ikke din hjerne eller hjerte? Du kan også smide kommaet over skulderen og ender op med I SEE YOU - jeg ser dig - hvilket øjeblikkeligt returnere "Ser du mig?" med en forventningens spænding." – udtaler Hedenhoff sig om sit kunstværk på ODEON. 

Værket er til salg - kontakt kunstner for nærmere information. 

 Camilla Hedenhoff udstiller på KUNSTRUTEN i ODEON

Nyt fra Odeon

Vil I leje vores Store Sal?

Så kontakt Sara Ekknud på: se@odeonodense.dk eller tlf. 4196 3917

Der sker en masse i Odense

Odense er inde i en rivende udvikling med blandt andet etableringen af Odense Letbane, omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade og en række andre byudviklingsprojekter.

Vind et hotelophold for 2