Hvordan køber jeg en billet?

Du er her

Billetkøbinformationer

 • Find det ønskede arrangement via søgefunktionen øverst på siden eller ved at trykke på Kalender.
 • Klik på "Køb billet” eller ”Læs mere" for at komme ind til selve købssiden. Vælger du ”Læs mere”, kan du trykke på ”Køb billet” i højre kolonne. 
 • Vælg nu hvilket prisniveau du ønsker – herefter kan du vælge én af de to nedenstående løsninger:
 1. Brug den interaktive salsplan til, at vælge de ønskede pladser. De orange kasser matcher den ønskede prisklasse. Hvis du ønsker at sidde i dette område, klik da på den orange kasse (kassen vil være rød, når musen føres hen over den). Ønsker du at sidde i et andet område, vælg da et af de blå områder i et andet prisniveau. Tryk på de sæder du ønsker at reservere. Vælg herefter ”Fortsæt” i nederste højre hjørne.
 2. Eller tryk på knappen "Find bedst ledige pladser". Vælg antal billetter. Systemet finder nu de bedst ledige pladser inden for de valgte kriterier.
 • Tryk på feltet ved siden af teksten ”Jeg er ikke en robot”.
 • Bestillingen vil nu blive vist på skærmen, og du har 15 minutter til at bekræfte denne. Kontroller venligst dine pladser samt din bestilling. Bekræfter du ikke bestillingen inden for de 15 minutter, vil den blive slettet. Tryk ”Fortsæt” nederst på siden.
 • Herefter logger du ind på din profil på Ticketmaster.dk - eller opretter en profil, såfremt det er første gang, du køber billetter på Ticketmaster.dk.
 • Vælg derefter leveringsmetode, indtast betalingsoplysninger og godkend retningslinjerne for køb. Når du har indtastet alle oplysninger, vil knappen "Bekræft køb" nederst på siden blive rød. Når du klikker på den, vil købet blive gennemført, og pengene bliver trukket på din konto.
 • Din ordre er gennemført, når du ser en bekræftelse på skærmbilledet. Efterfølgende sender vi også en bekræftelse til din e-mailadresse.
 • Vi gør opmærksom på, at der ikke forefindes elevator til 2. balkon. Er du dårlig gående anbefaler vi, at du tager pladser på gulvet, da der vil være en del trapper på 1. og 2. balkon.

Nyt fra Odeon

Start aftenen med en lækker koncertmenu

2-retters menu pr. person  / 265,- + gebyr

3-retters menu pr. person / 325,- + gebyr

Vil I leje vores Store Sal?

Så kontakt Sara Ekknud på: se@odeonodense.dk eller tlf. 4196 3917

Vind et hotelophold for 2