Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev

Du er her

 

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, giver du os dit navn og din e-mailadresse. Det gør vi, for at servicen kan fungere, så vi ved hvem, vi skal sende nyhedsbrevene til.

 

DU KAN TIL ENHVERV TID BEDE OS STOPPE MED AT SENDE OS NYHEDSBREVE OG BLIVE AFMELDT NYHEDSBREVSLISTEN!

 

Du kan enten anvende ”frameld”(”unsubscribe”) i bunden af nyhedsbrevet eller skrive til os direkte på odeonodense.dk

 

Så afmelder vi dig listen og sletter alle dine oplysninger.

 

Vi kan dog være nødsaget til alligevel at opbevare dine oplysninger i en periode. Da Datatilsynet mener at man skal kunne dokumentere, at man har opfyldt en persons ønske om at blive slettet.

 

Indtil Datatilsynet oplyser andet, er vi derfor nødt til at bevare dit navn for at kunne dokumentere, at vi har opfyldt vores slettepligt og derved kunne overholde reglerne.

 

Det er ikke et lovkrav, at du skal give os dine personoplysninger, og at vi må opbevare og bruge dem. Det lovlige grundlag for at indsamle og opbevare dit navn og din e-mailadresse er en nødvendighed og et kontrakt og aftaleforhold, hvorved du samtykker for at vi må indsamle og opbevare dit navn og din e-mailadresse. Ellers kan vi ikke sende nyhedsbrevet til dig.

 

Derudover har vi ”legitime interesser”. Her har vi vurderet, at dine grundlæggende rettigheder som person er tilstrækkeligt afvejet i forhold til din og vores interesse i, at du kan tilmelde dig vores gratis nyhedsbrev.

 

Hvis du ikke ønsker at modtage og opbevare dit navn og din e-mailadresse, skal du blot undlade at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

 

Vil du med til fællesspisning?

”Hvad skal vi spise i aften?”  Svaret er simpelt: Fællesspisning. Hver aften alle ugens 7 dage lægger ODEON Social hus til fællesspisning. Maden serveres kl. 18.

Start aftenen med en lækker koncertmenu

2-retters menu pr. person  / 265,- + gebyr

3-retters menu pr. person / 325,- + gebyr

Vind et hotelophold for 2