Hvis du på anden måde er i kontakt med os

Du er her

 

Vi modtager fra tid til anden persondata på personer, som på anden måde er involveret i sager hos os. Det kan f.eks. være, at du er kollega til en person, som er vores kontaktperson på en igangværende konference eller et andet aftaleforhold.

 

Måske er du med på mailkorrespondancen i den forbindelse eller på anden måde involveret i aftaleforholdet, fordi det senere kan blive relevant.

 

Formålet med, at vi opbevarer og bruger dine persondata, er at vi kan hjælpe din kollega og din virksomhed bedst muligt med at udføre vores arbejde. Da modtager vi dine persondata som led i aftaleforholdets dokumenter og korrespondance, for at vi kan udføre vores arbejde og afslutte det pågældende aftaleforhold bedst muligt.

 

Vores lovlige grundlag for at modtage oplysningerne er ”nødvendighed”, dvs. for at vi kan opfylde aftalen/kontrakten er vi nødt til at have de nævnte oplysninger.

 

Det er ikke et lovkrav, at du skal give os dine personoplysninger, og at vi må opbevare og bruge dem. Konsekvensen af, at vi eventuelt ikke kan anvende dine personoplysninger, kan være at vi ikke kan indgå aftaleforholdet.

 

Vil I booke et hotelværelse?

Radisson Blu H.C. Andersens Hotel er vores nabo.

Vil I leje vores Store Sal?

Så kontakt Sara Ekknud på: se@odeonodense.dk eller tlf. 4196 3917

Vind et hotelophold for 2