Hvis du begærer indsigt (eller har du ret til)

Du er her

 

Hvis du begærer indsigt, foretager vi en vurdering af den fornødne identifikation af dig, før vi udleverer persondata til dig. Det gør vi for at sikre, at vi ikke uberettiget udleverer persondata, som en falsk person har anmodet os om at udlevere.

 

Det vil typisk indebære, at vi anmoder om kopi af dit sundhedskort og/eller billelegitimation som f.eks. pas eller kørekort. Det er vores vurdering, at det typisk vil være de nødvendige midler til at sikre identiteten og overholde reglerne.

 

Herved modtager vi persondata, for at kunne udlevere persondata, men vi kan oftest ikke gøre det på anden måde og samtidig leve op til kravene.

 

Vores lovlige grundlag for at modtage oplysningerne er primært:

 

  1. ”nødvendighed”, dvs. for at vi kan opfylde dit ønske om indsigt (aftalen om indsigt), er vi nødt til at have de nævnte oplysninger.

 

Det er altså ikke et direkte lovkrav, men alligevel udspringer det af lovgivningen, fordi lovgivningen opstiller nogle kriterier for, hvordan vi lovligt kan opfyldt dit ønske om indsigt.

 

  1. ”Legitime interesser” dvs. at vores interesse i at indsamle og opbevare oplysningerne overskygger dine grundlæggende rettigheder omkring, at vi ikke gør det.

 

Dette er for at sikre dine interesser som privatperson og gælder også den anden vej, så vi ikke ved en fejl udleverer dine personoplysninger til andre.

 

Vi har vurderet, at dine grundlæggende rettigheder som person er tilstrækkeligt afvejet i forhold til din og vores interesse i, at du kan være nødt til at dokumentere din identitet over for os og derved lade os indsamle og bevare dine personoplysninger.

 

Konsekvensen ved, at afvise at give os de relevante identitetsoplysninger er, at vi afviser dit ønske om indsigt.

 

Vil I booke et hotelværelse?

Radisson Blu H.C. Andersens Hotel er vores nabo.

Start aftenen med en lækker koncertmenu

2-retters menu pr. person  / 265,- + gebyr

3-retters menu pr. person / 325,- + gebyr

Vind et hotelophold for 2