Hvis du beder os om ikke at kontakte dig i fremtiden

Du er her

 

Hvis du beder os specifikt om ikke at rette henvendelse til dig i fremtiden, gemmer vi en kopi af din henvendelse inklusiv persondataene heri for at registrere dit ønske og overholde det om ikke at blive kontaktet.

 

Vores lovlige grundlag for at anvende og gemme dit ”afslag” på personoplysninger er ”legitime interesser”. Dvs. at vores interesse i at indsamle og opbevare oplysningerne for at opfylde dit ønske, overskytter dine grundlæggende rettigheder omkring, at vi ikke gør det. Vi har vurderet, at dine grundlæggende rettigheder som person er tilstrækkeligt afvejet i forhold til både din (og vores) interesse i den forbindelse.

 

Hvis du ikke ønsker at lade os gemme dine personoplysninger, kan konsekvensen være, at vi kommer til at kontakte dig ved en fejl og imod dit ønske.  Derfor mener vi ikke at dine grundlæggende person overskygger vores interesse i at modtage og opbevare dine persondata i din henvendelse.

 

Vil I booke et hotelværelse?

Radisson Blu H.C. Andersens Hotel er vores nabo.

Der sker en masse i Odense

Odense er inde i en rivende udvikling med blandt andet etableringen af Odense Letbane, omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade og en række andre byudviklingsprojekter.

Vind et hotelophold for 2