Læs vores nye program
Læs det nye program for Odeon
Læs online
Læs Odeons program

Firmafester & Arrangementer

Du er her

Selskaber i Store Sal 

Store Sal er hjertet i ODEON og omdrejningspunktet for alle typer af forestillinger i alle slags genrer.  Med plads til 1.740 siddepladser eller op til 3.000 ståpladser danner salen en særlig ramme om forestillinger - lige fra koncerter, kongresser, udstillinger, teater, komik, generalforsamlinger, foredrag, firmafester og andre store begivenheder.

Salens fremragende akustik og højteknologiske teknik egner sig perfekt til særlige arrangementer med mange gæster og underholdning.  Læs mere om Store Sal under "Unik ramme: Store Sal". 

 

Selskaber i Restaurant Schiøtz 

Ønsker I et mere afslappet firmaarrangement, så har vi på 1. etage Restaurant Schiøtz, der sammensætter særlige gastronomiske retter til særlige begivenheder. Restaurant Schiøtz har én af de bedste placeringer i ODEON, nemlig i spidsen af huset. Her kan man holde en mere hyggelig og afslappet firmafest eller et arrangement med plads til 200 gæster, mens man nyder den fantastiske udsigt til den nye bymidte - Thomas B. Thriges Gade, der kendetegnes som "Fra Gade Til By"-projektet.

 

Selskaber i mødelokaler

I ODEONs fleksible og topmoderne møde- og konferencelokaler er der også mulighed for at afholde arrangementer. Fleksibiliteten og deres højteknologiske AV- og IT- udstyr betyder, at lokalerne i ODEON nemt kan indrettes efter forskellige formål og antal gæster ved forskellige opstillinger af borde, stole og teknisk udstyr. Selvom lokalet er oplagt til møder og konferencer, kan indretningen danne ramme om hyggelige stunder. 

 

Restaurant Schiøtz sørger for forplejningen

Restaurant Schiøtz er i tæt samarbejde med Smagen af Fyn, og de leverer forplejningen ud fra jeres ønsker til arrangementet. Med fokus på de fynske sæsonbetonede og friske råvarer, sammensætter vores dygtige kokke årstidens retter, der byder på velsmagende madoplevelser i allerhøjeste grad. 

 

I samarbejde med Smagen af Fyn leverer vores dygtige kokke i restaurant Schiøtz retter i absolut topklasse. Køkkenet bruger friske fynske råvarer, så du kan nyde toppen af fynsk gastronomi i huset. 

Nyt fra Odeon

Der sker en masse i Odense

Odense er inde i en rivende udvikling med blandt andet etableringen af Odense Letbane, omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade og en række andre byudviklingsprojekter.

Start aftenen med en lækker koncertmenu

To retters menu pr. person/ 298,- inkl. et glas vin eller specialøl

Dessert pr. person/ 80,- inkl. kaffe/te

Brug for hjælp? Kontakt os her