Læs vores nye program
Læs det nye program for Odeon
Læs online
Læs Odeons program

FIERCEOGRAPHY

Du er her

FIERCEOGRAPHY af Malou Reedorf

Foyeren i stueetagen

Historien bag billederne, er den stærke selvsikre kvinde. Kvinder, specielt i modeverdenen, bliver portrætteret som smukke objekter der sælger genstande. Billederne tager dette aspekt, men samtidig giver kvinden girl-power.

Malou Reedorf (f. 1989) er en prisvindende odenseaner bosiddende i Italien, hvor hun har sit eget studio. Hun er en komet i europæisk fotografi og vandt i 2014 prisen Årets Europæiske Guldkamera, som gives til den højst rangerende europæiske fotograf under 25 år. I 2015 vandt hun prisen Årets Danske Fotograf.

Reedorfs fotografier bærer præg af hendes opvækst i Skandinavien med det stærke asketiske og minimalistiske udtryk, som hun elsker at kombinere med en ekstravagant og farverig livsstil. Hun repræsenterer det unge syn på fotografi. I sin arbejdsstil er hun kreativ og teknisk velfunderet, samtidig med at hun er fantastisk velorganiseret. Reedorf er mester i mode- og portrætfotografier. Hun fanger tidens trends og producerer billeder på et højt plan, som man kender det fra modemagasiner. 

Udstillingen rummer i alt 9 fotografier og kan ses i foyeren i stueetagen fra begyndelsen af august 2017 til og med januar 2018. 

FIERCEOGRAPHY

Vil du være sponsor?

Har du lyst til at høre mere om mulighederne, kan du kontakte os på odeon@odoenodense.dk

Start aftenen med en lækker koncertmenu

To retters menu pr. person/ 298,- inkl. et glas vin eller specialøl

Dessert pr. person/ 80,- inkl. kaffe/te

Brug for hjælp? Kontakt os her