Læs vores nye program
Læs det nye program for Odeon
Læs online
Læs Odeons program

Fester og Selskaber

Du er her

Velkommen i ODEON

Skal du holde firmafest, konfirmationer eller noget helt tredje? Så har vi de perfekte rammer!

Vores smukke omgivelser, der fordeler sig på 32.000 kvadratmeter med lækre lokaler og generelt gode stemning er ODEON en ideel ramme om enhver fest – Vi kan give jer en anderledes oplevelse.

Vi sammensætter jeres festaften helt efter jeres ønsker, og vi står til rådighed med råd og vejledning. Vi arrangerer gerne musik, underholdning, en tur med vægterne – faktisk er det kun fantasien, som sætter grænsen for, hvad I kan få til jeres fest. På denne måde slipper du for at bruge en masse timer på planlægningen. 

Vi har lokaler og plads til selskaber i størrelserne 15 til ca. 1.100 personer i ét lokale med god plads til alle dine gæster. Ved at benytte ODEONs rammer, de kulinariske og servicemæssige kompetencer Fyn byder på, opnår du et samspil, som du ikke finder ret mange steder. Mulighederne er mange, og vi sammensætter stemningsfulde arrangementer for jer. Det betyder, at vi i ODEON sørger for alt det praktiske, så du og dine gæster blot skal fokusere på at nyde jeres fest uden at røre en finger - I er garanteret en uforglemmelig fest! 

Vi ses i ODEON! Kontakt os på konference@odeonodense.dk eller ring på tlf. nr. 6614 7800.

 

Selskaber i Store Sal 

Den smukke Store Sal er hjertet i ODEON med plads til 1.740 siddepladser eller op til 3.000 ståpladser. Salens unikke rammer med guldmalede vægge er oplagt til de store selskaber – ingen andre steder i landet kan man få samme stemning. Salen danner en særlig ramme om alt fra generalforsamlinger til firmafester og andre store begivenheder. 

Salen kan rumme op til 1.100 spisende gæster.

 

Selskaber i Restaurant Schiøtz 

Ønsker I et mere afslappet firmaarrangement, så har vi på 1. etage Restaurant Schiøtz, der sammensætter særlige gastronomiske retter til særlige begivenheder. Restaurant Schiøtz har én af de bedste placeringer i ODEON, nemlig i spidsen af huset. Her kan man holde en mere hyggelig og afslappet firmafest, konfirmation eller et arrangement med plads til 200 gæster, mens man nyder den fantastiske udsigt til den nye bymidte - Thomas B. Thriges Gade, der på nuværende tidspunkt gennemgår en byudvikling.

Kontakt os på konference@odeonodense.dk eller ring på tlf. nr. 6614 7800.

 

Selskaber i mødelokaler

I ODEONs 24 fleksible og topmoderne møde- og konferencelokaler er der også mulighed for at afholde arrangementer. Fleksibiliteten og deres højteknologiske AV- og IT- udstyr betyder, at lokalerne i ODEON nemt kan indrettes efter forskellige formål og antal gæster ved forskellige opstillinger af borde, stole og teknisk udstyr. Selvom lokalet er oplagt til møder og konferencer, kan indretningen danne ramme om hyggelige stunder, da ODEON har en professionel og fleksibel tilgang til sammensætningen. 

 

Restaurant Schiøtz sørger for forplejningen

Restaurant Schiøtz er i tæt samarbejde med Smagen af Fyn, og de leverer forplejningen ud fra jeres ønsker til arrangementet. I ODEON er vores kokke meget fleksible i forhold til menusammensætning, og der tages derfor forbehold for specielle ønsker, allergier mm. Med fokus på de fynske sæsonbetonede og friske råvarer, sammensætter vores professionelle kokke årstidens retter, der byder på velsmagende madoplevelser i allerhøjeste grad. 

Vi garanterer for, at jeres tænder vil løbe i vand, når I ser synet af menuen og kan dufte de forskellige sammensætninger!  

Kontakt os på konference@odeonodense.dk eller ring på tlf. nr. 6614 7800.

I samarbejde med Smagen af Fyn leverer vores dygtige kokke i restaurant Schiøtz retter i absolut topklasse. Køkkenet bruger friske fynske råvarer, så du kan nyde toppen af fynsk gastronomi i huset. 

Start aftenen med en lækker koncertmenu

2-retters menu pr. person  / 265,- + gebyr

3-retters menu pr. person / 325,- + gebyr

Fremtidens konferencer

Dørene er slået op for den nye konferenceafdeling i ODEON

Brug for hjælp? Kontakt os her