Fredag, 16. februar 2018 - 20:00

'You Got a Friend' The Music of James Taylor & Carole King

’You’ve Got a Friend’ er en ægte rørende og nostalgisk koncertoplevelse med hele den musikalske arv fra Carole King og James Taylor.

De to venner og samarbejdspartner, hit-mageren Kirsti Manna og den internationalt anerkendte musiker, Jonathan Birchfeld, fanger essensen af venskab gennem musikken i et smukt show, med fremragende musikalske præstationer hele vejen rundt.

Publikum over hele verden har rost Kirstis enestående sangstemme og evner på et flygel – det samme gælder Jonathans vokal og fløjlsbløde guitar, og begge kunstnere bliver ofte sammenlignet med netop Carole King og James Taylor, og med samme kemi på scenen.

I februar 2018 kan du således glæde dig til en perlerække af King og Taylors største hits, fra “How Sweet It Is”, “Carolina in My Mind,” og “I Feel the Earth Move,” til "You Make Me Feel (Like A Natural Woman)” og – selvfølgelig - “You’ve Got a Friend”.

Det bliver en musikalsk rejse med nogle af de største sange nogensinde, fremført gåsehuds-fremkaldende tæt på de oprindelige versioner.

Arrangør: JVB LIVE

Vi ses i ODEON den 16. februar 2018!

Kommende koncerter og events

19/08/2018

Åbningsshow: De 5 papirklip

Odense Koncerthus - Carls Nielsen Salen

20/08/2018

De 5 papirklip

Odense Koncerthus - Carls Nielsen Salen

21/08/2018

De 5 papirklip

Odense Koncerthus - Carls Nielsen Salen

22/08/2018

Koncertmenu - Nattergalen

Restaurant Schiøtz

Vil du med til fællesspisning?

”Hvad skal vi spise i aften?”  Svaret er simpelt: Fællesspisning. Hver aften alle ugens 7 dage lægger ODEON Social hus til fællesspisning. Maden serveres kl. 18.

Der sker en masse i Odense

Odense er inde i en rivende udvikling med blandt andet etableringen af Odense Letbane, omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade og en række andre byudviklingsprojekter.

Vind et hotelophold for 2