Fredag, 31. marts 2017 - 19:00

TipToe Big Band

GRATIS ADGANG

Du dukker bare op - men kom i god tid - dørene åbner kl. 18

 

Nu har du chancen for at opleve Big Bandets power sammen med folkemusikkens energi, når Tiptoe Big Band denne aften danner par med Blum & Haugaard Band. Det bliver en rejse hele vejen fra Fanø over New York og tilbage igen.

Der er lagt op til et program med to sæt musik. Blum & Haugaard Band lægger ud sammen med deres faste fem-mands orkester. Her får vi forenet alle aspekter og kvaliteter af Blums vokale og Haugaards instrumentale repertoire, og undervejs får de besøg af flere solister fra Tiptoe Big Band.

Efter pausen bytter de to orkestre roller, og her er det Tiptoe Big Band, der spiller for. Blum & Haugaard Band bliver inviteret indenfor med udgangspunkt i Harald Haugaards materiale og deres fælles udgivelse “Big Folk”. Til forskel for udgivelsen “Big Folk” vil der til denne aften være helt nye arrangementer, som involverer både Helene Blum og orkesteret.

Forbindelsen mellem Tiptoe Big Band og Harald Haugaard blev knyttet for længe siden, da Tiptoe-saxofonisten Hans Mydtskov sammen med Haugaard var med til at danne folk-fusions-bandet Serras, som Tiptoes nuværende dirigent og kunstneriske leder Torben Sminge producerede et par DMA-vindende plader for. Dette udviklede sig en årrække senere til udgivelsen “Big Folk”, hvor Tiptoe Big Band prøver kræfter med Harald Haugaards kompositioner. “Big Folk” indeholder både numre fra Serras’ repertoire og en række nyere kompositioner af Haugaard - alt sammen forløst i arrangementer, der udnytter det store dynamiske potentiale Haugaard og Tiptoe Big Band sammen repræsenterer.

Tiptoe Bigband er hjemmehørende i Odense, har eksisteret siden 1994 og er en aktiv del af den danske, professionelle bigbandscene. Tiptoes vision er at udfordre bigband-formatet ved konstant at søge kunstneriske udfordringer i forskellige musikalske udtryk. Således har bandet udgivet elektronisk baseret musik, klassisk slagtøjsmusik og spillet koncerter med symfoniorkester, klassisk kor og en lang række solister fra forskellige musikalske miljøer. Musikernes og arrangørernes dedikation har været den røde tråd i alle disse projekter.

Harald Haugaard & Helene Blum er nogle af landets mest travle musikere med 500 koncerter de seneste seks år, hvoraf de fleste har været i udlandet. Bandet åbnede i august 2014 Tønder Festival med et “musikalsk festfyrværkeri”, som dagbladet Jyske Vestkysten beskrev det.

Nu kan du opleve Tiptoe Big Band live i Store Sal - og der er gratis adgang!

 

Se video af Tiptoe Big Band feat. Harald Haugaard:

https://vimeo.com/158566453

 

 

Kommende koncerter og events

19/08/2018

Åbningsshow: De 5 papirklip

Odense Koncerthus - Carls Nielsen Salen

20/08/2018

De 5 papirklip

Odense Koncerthus - Carls Nielsen Salen

21/08/2018

De 5 papirklip

Odense Koncerthus - Carls Nielsen Salen

22/08/2018

Koncertmenu - Nattergalen

Restaurant Schiøtz

Vil I booke et hotelværelse?

Radisson Blu H.C. Andersens Hotel er vores nabo.

Start aftenen med en lækker koncertmenu

2-retters menu pr. person  / 265,- + gebyr

3-retters menu pr. person / 325,- + gebyr

Vind et hotelophold for 2