Torsdag, 24. maj 2018 - 16:00

Rundvisning med fokus på "Der Ring Des Nibelungen"

I anledningen af ”DER RING DES NIBELUNGEN” vil der blive afholdt specielle rundvisninger. Del varer 1 time og 30 minutter, hvor du vil høre om ODEON og den aktuelle produktion. 

I ODEON kommer man til at opleve et af de første huse i Danmark, hvor musik-, teater- og konferencefaciliteter er samlet under ét tag. Besøget giver bl.a. et indblik i arkitekten bag bygningen, kunsten i huset samt visionen bag ODEON og meget mere.  

Richard Wagner var, da han startede på sin Nibelungens Ring, glødende revolutionær, og han var overbevist om, at når revolutionen havde gjort en ende på folkets lidelser, når alle var blevet oplyst, så ville man samles til festspil, der varede i dagevis og sammen genleve de tumultariske begivenheder, der ledte frem til den nye tidsalder. 

Så vil du høre mere om produktionen og tankerne bag ”Der Ring Des Nibelungen” - så er dette den oplagte mulighed. Og som bonus vil du også lære mere om ODEON.

Der er plads til 20 personer pr. hold. 

Datoer: 
24. maj 
31. maj 

Vi glæder os til at ser jer!

Kommende koncerter og events

24/09/2018

ODEONS Sangklub: Claus Skjold Larsen

Byens Scene

24/09/2018

TALK! Med Rasmus Flindt Pedersen, vinder af Årets Pressefoto

Café ODEON Social

24/09/2018

Tom

Teatersalen

26/09/2018

Mobilkamera-workshop m. Skovdal Nordic

Café ODEON Social

Vil I leje vores Store Sal?

Så kontakt Sara Ekknud på: se@odeonodense.dk eller tlf. 4196 3917

Vil du med til fællesspisning?

”Hvad skal vi spise i aften?”  Svaret er simpelt: Fællesspisning. Hver aften alle ugens 7 dage lægger ODEON Social hus til fællesspisning. Maden serveres kl. 18.

Vind et hotelophold for 2