Torsdag, 24. maj 2018 - 16:00

Rundvisning med fokus på "Der Ring Des Nibelungen"

I anledningen af ”DER RING DES NIBELUNGEN” vil der blive afholdt specielle rundvisninger. Del varer 1 time og 30 minutter, hvor du vil høre om ODEON og den aktuelle produktion. 

I ODEON kommer man til at opleve et af de første huse i Danmark, hvor musik-, teater- og konferencefaciliteter er samlet under ét tag. Besøget giver bl.a. et indblik i arkitekten bag bygningen, kunsten i huset samt visionen bag ODEON og meget mere.  

Richard Wagner var, da han startede på sin Nibelungens Ring, glødende revolutionær, og han var overbevist om, at når revolutionen havde gjort en ende på folkets lidelser, når alle var blevet oplyst, så ville man samles til festspil, der varede i dagevis og sammen genleve de tumultariske begivenheder, der ledte frem til den nye tidsalder. 

Så vil du høre mere om produktionen og tankerne bag ”Der Ring Des Nibelungen” - så er dette den oplagte mulighed. Og som bonus vil du også lære mere om ODEON.

Der er plads til 20 personer pr. hold. 

Datoer: 
24. maj 
31. maj 

Vi glæder os til at ser jer!

Kommende koncerter og events

21/07/2018

Michelangelo Særudstilling

ODEON - Store Sal

22/07/2018

Michelangelo Særudstilling

ODEON - Store Sal

23/07/2018

Michelangelo Særudstilling

ODEON - Store Sal

24/07/2018

Michelangelo Særudstilling

ODEON - Store Sal

Start aftenen med en lækker koncertmenu

2-retters menu pr. person  / 265,- + gebyr

3-retters menu pr. person / 325,- + gebyr

Vil du med til fællesspisning?

”Hvad skal vi spise i aften?”  Svaret er simpelt: Fællesspisning. Hver aften alle ugens 7 dage lægger ODEON Social hus til fællesspisning. Maden serveres kl. 18.

Vind et hotelophold for 2