Lørdag, 4. november 2017 - 14:00

PopSalme Workshop

Spil Dansk KorWorkshop: PopSalmer med Janne Wind.

Med et næsten kompromisløst drive har komponist og korleder Janne Wind gennem det sidste år med stor succes forvandlet gamle danske salmer af Grundtvig og Ingemann til nutidige og let sangbare PopSalmer. 60 af de nye melodier er udkommet på forlaget Edition Wilhelm Hansen, og bliver allerede sunget og brugt mange steder i Danmark til fællessang og kor. I forbindelse med Dansk musiklivs årlige festuge: Spil Dansk uge 44 skal vi sammen synge en række af de kendte tekster i medrivende tre-stemmige arrangementer, som alle - både unge som gamle, erfarne sangere som nybegyndere kan være med på. Musikken er inspireret af glad pop, opløftende gospel og swingende jazz  - og vi skal blandt andet lære: I østen stiger solen op, Nu titte til hinanden, Til vor lille gerning ud, Den signede dag, Et barn er født i Betlehem og en række andre kendte og elskede salmetekster i poppede og moderne indpakninger.

Janne Wind har allerede markeret sig i ODEON med både koncerter, events og workshops. I maj 2017 var der til fejringsugen mere end 700 begejstrede deltagere til gospelworkshop under hendes kyndige ledelse. Nu løfter fællessangen sig igen i ODEON. "Det er en kæmpe oplevelse at stå så mange mennesker og synge sammen", siger Janne Wind. "Man glemmer sig selv for en stund, overgiver sig til musikken og fællesskabet og bliver ganske enkelt glad i låget".

Med sig til workshoppen har Janne Wind band med Kathrine K. Andersen, Thomas Nikolajsen (saxofon) og Lars Bruno Nielsen (klaver).  

Workshoppen koster 100 kr og der er begrænset antal billetter. 

Kommende koncerter og events

19/08/2018

Åbningsshow: De 5 papirklip

Odense Koncerthus - Carls Nielsen Salen

20/08/2018

De 5 papirklip

Odense Koncerthus - Carls Nielsen Salen

21/08/2018

De 5 papirklip

Odense Koncerthus - Carls Nielsen Salen

22/08/2018

Koncertmenu - Nattergalen

Restaurant Schiøtz

Fremtidens konferencer

Dørene er slået op for den nye konferenceafdeling i ODEON

Vil I leje vores Store Sal?

Så kontakt Sara Ekknud på: se@odeonodense.dk eller tlf. 4196 3917

Vind et hotelophold for 2