Onsdag, 20. juni 2018 - 15:00

ODIN Prisen - Awardshow for iværksættere

OpenGraph_image: 

Iværksætternes egen pris i Odense – ODIN-PRISEN

Kom med til årets award-show for iværksættere i Odense og omegn. Vær med, når vi samler det odenseanske iværksætter-miljø til et levende og inspirerende arrangement, hvor Odin-prisen uddeles. Prisen gives til en iværksættervirksomhed i Odense, som har gjort det usædvanligt godt!

Fejring af iværksættermiljøet

Arrangementet er gratis for alle iværksættere, men også åbent for andre interesserede. Dagen er en fejring - ikke kun af de nominerede -  men af iværksættermiljøet i al almindelighed. Og det hele afholdes i en uformel, afslappet og underholdende tone!

Arrangementet afholdes i Odeons store sal onsdag den 20. juni kl. 15.00-18.00 med mulighed for at deltage i det efterfølgende netværks-arrangement og fest.

Oplev kendte iværksættere, god musik, de nominerede og Morten Resen

Til det inspirerende og underholdende arrangement vil der både være korte motiverende oplæg fra nogle af landets mest succesfulde iværksættere, musikalske indslag og selvfølgelig interviews med de nominerede virksomheder. Alt sammen professionelt ledet og bundet sammen af Morten Resen (kendt fra radio og Go´Morgen Danmark, men også selv nyudsprungen iværksætter).

Program udfolder sig løbende - men book plads allerede nu

Vi vil løbende afsløre mere og mere af programmet, men vær hurtig og skaf dig en billet med det samme. Der vil være rift om dem, da det som sagt er gratis for alle iværksættere!

Arrangementet laves i samarbejde med sponsorer og uden nogen form for økonomisk gevinst for initiativtagerne.

Kommende koncerter og events

28/04/2018

Koncert med Seniormandskoret Metal

Byens Scene

28/04/2018

Koncert med Publikumsorkesteret

Carl Nielsen Salen i Odense Koncerthus

29/04/2018

Dansens dag i ODEON

Foyer

30/04/2018

Koncertmenu - Svend Brinkmann

Restaurant Schiøtz

Nyt fra Odeon

Vil I leje vores Store Sal?

Så kontakt Sara Ekknud på: se@odeonodense.dk eller tlf. 4196 3917

Der sker en masse i Odense

Odense er inde i en rivende udvikling med blandt andet etableringen af Odense Letbane, omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade og en række andre byudviklingsprojekter.