Torsdag, 15. februar 2018 - 20:00

NIGHT OF THE DANCE

Broadway Dance Company & Dublin Dance Factory præsenterer:

Night of the Dance
Irish Dance reloaded

Musik fra: Riverdance, Celtic Tiger, Celtic Woman, Lord of the Dance, Gaelforce Dance, Feet of Flames, Lady Gaga og mange flere Sydamerikansk lidenskab parret med irsk temperament, ud af dette kommer der et højt energisk scene-fyrværkeri af dans. Irish Dance reloaded er perfektion, lidenskab og ren energi.For første gang kommer “Night of the Dance” til Danmark i februar 2018.
Den irske stepdans er hoved bestanddelen af aftenens program. Publikum vil live kunne mærke hvordan rytmen fra de hurtige steptrin forplanter sig til hele salen, når et utal af fødder synkront rammer scenen.

Det er første gang man vil kunne opleve de bedste og kendteste dansescener, fra den irske stepdans kombineret med Akrobatik, udført af den sydamerikanske gruppe "Pura Vida" samlet i et show med, Riverdance, Celtic Tiger, Lord of the Dance, Feet of Flames eller Celtic Woman. Ren livskraft parret med akrobatik på højeste niveau.
Truppen tæller 20 af verdens bedste professionelle dansere, som alle er blevet belønnet og udmærket med utallige priser og anerkendelser, som tegn på deres perfektion ved deres optrædener.
“Night of the Dance“ tager publikum med på en rejse gennem det mangfoldige spekter i dansehistorien. Fra lette og yndefulde bevægelser på tåspidserne, over til den kraftfulde stepdans med sine synkrone trin. Hele showet er som samlet element, bestående af koreografi, traditionel irsk stepdans og den progressive dans. Flotte og fantasifulde kostumer, lys- og lydeffekter er med til at gøre showet til en total oplevelse.

Nummererede siddepladser.

Læs mere på www.asa-event.de

Kommende koncerter og events

28/04/2018

Koncert med Seniormandskoret Metal

Byens Scene

28/04/2018

Koncert med Publikumsorkesteret

Carl Nielsen Salen i Odense Koncerthus

29/04/2018

Dansens dag i ODEON

Foyer

30/04/2018

Koncertmenu - Svend Brinkmann

Restaurant Schiøtz

Nyt fra Odeon

Vil I booke et hotelværelse?

Radisson Blu H.C. Andersens Hotel er vores nabo.

Fremtidens konferencer

Dørene er slået op for den nye konferenceafdeling i ODEON