Torsdag, 15. februar 2018 - 20:00

NIGHT OF THE DANCE

Broadway Dance Company & Dublin Dance Factory præsenterer:

Night of the Dance
Irish Dance reloaded

Musik fra: Riverdance, Celtic Tiger, Celtic Woman, Lord of the Dance, Gaelforce Dance, Feet of Flames, Lady Gaga og mange flere Sydamerikansk lidenskab parret med irsk temperament, ud af dette kommer der et højt energisk scene-fyrværkeri af dans. Irish Dance reloaded er perfektion, lidenskab og ren energi.For første gang kommer “Night of the Dance” til Danmark i februar 2018.
Den irske stepdans er hoved bestanddelen af aftenens program. Publikum vil live kunne mærke hvordan rytmen fra de hurtige steptrin forplanter sig til hele salen, når et utal af fødder synkront rammer scenen.

Det er første gang man vil kunne opleve de bedste og kendteste dansescener, fra den irske stepdans kombineret med Akrobatik, udført af den sydamerikanske gruppe "Pura Vida" samlet i et show med, Riverdance, Celtic Tiger, Lord of the Dance, Feet of Flames eller Celtic Woman. Ren livskraft parret med akrobatik på højeste niveau.
Truppen tæller 20 af verdens bedste professionelle dansere, som alle er blevet belønnet og udmærket med utallige priser og anerkendelser, som tegn på deres perfektion ved deres optrædener.
“Night of the Dance“ tager publikum med på en rejse gennem det mangfoldige spekter i dansehistorien. Fra lette og yndefulde bevægelser på tåspidserne, over til den kraftfulde stepdans med sine synkrone trin. Hele showet er som samlet element, bestående af koreografi, traditionel irsk stepdans og den progressive dans. Flotte og fantasifulde kostumer, lys- og lydeffekter er med til at gøre showet til en total oplevelse.

Nummererede siddepladser.

Læs mere på www.asa-event.de

Kommende koncerter og events

23/07/2018

Michelangelo Særudstilling

ODEON - Store Sal

24/07/2018

Michelangelo Særudstilling

ODEON - Store Sal

25/07/2018

Michelangelo Særudstilling

ODEON - Store Sal

26/07/2018

Michelangelo Særudstilling

ODEON - Store Sal

Der sker en masse i Odense

Odense er inde i en rivende udvikling med blandt andet etableringen af Odense Letbane, omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade og en række andre byudviklingsprojekter.

Vil I leje vores Store Sal?

Så kontakt Sara Ekknud på: se@odeonodense.dk eller tlf. 4196 3917

Vind et hotelophold for 2