Mandag, 9. april 2018 - 20:00

THE MYSTICAL POWER OF THE SHAOLIN KUNG FU

Shaolin-munkene er kendt for deres disciplin, styrke og mod. En tradition for fred, harmoni og spiritualitet smedet gennem år med kamp, invasion og krig – og den 9. april 2018 kan du opleve et enestående show med de verdenskendte kinesiske munke, i ODEON i Odense.

Den konstante trussel mod deres hellige tempel førte for 1500 år siden Shaolin-munkene til at skabe en unik form for kampsport baseret på deres åndelige overbevisning. De kaldte det Kung Fu!

I 2018 kommer munkene til Odense med et show, hvor publikum kan opleve kinesisk kampsport og livsfilosofi på nærmeste hold, når historien om Shaolin-munkene fortælles gennem voldsom og velkoreograferet Kung Fu. Showet demonstrerer en blanding af perfekt kropskontrol, spektakulære kampteknikker og rolig meditation.

Historien om Shaolin går over 1500 år tilbage til dengang, hvor den indiske munk Tamo udviklede Zen Buddhismen, som fokuserer på foreningen mellem krop og sind. Målet var at styre kroppen gennem sindets kraft, og i dag kan munkene vise utrolige fysiske færdigheder, lært gennem meditation og træningsøvelser.

Du kan se frem til en unik, spændende, særpræget og fantastisk oplevelse med vilde og voldsomme ”tricks” og masterøvelser, som vil bevise munkenes imponerende kropskontrol. Øvelserne udføres af mestre og elever fra Shaolin-templet, som alle lever i henhold til Zen Buddhismens strenge regler.

Nummererede siddepladser

Dørene åbnes kl. 19:00

Kørestolspladser sælges via Ticketmaster Service Center på tlf: 7015 6565

Læs mere på www.jvb.dk

Kommende koncerter og events

23/07/2018

Michelangelo Særudstilling

ODEON - Store Sal

24/07/2018

Michelangelo Særudstilling

ODEON - Store Sal

25/07/2018

Michelangelo Særudstilling

ODEON - Store Sal

26/07/2018

Michelangelo Særudstilling

ODEON - Store Sal

Fremtidens konferencer

Dørene er slået op for den nye konferenceafdeling i ODEON

Der sker en masse i Odense

Odense er inde i en rivende udvikling med blandt andet etableringen af Odense Letbane, omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade og en række andre byudviklingsprojekter.

Vind et hotelophold for 2